2009.07.26. 15:00 – -dj-

A hét dala (Doomriders - Darkness Come Alive)

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Doomriders új lemeze csak kora ősszel jön, de már most nyilvános két szám. Ezek közül kéne választani, ami nagyon nehéz, ugyanis mindkettő perfekt munka, a tuskó rocknroll/metal zene sosem volt még ennyire finom. Legyen akkor a címadó, ez talán jobban elüt a korábbi Doomriders stílustól, ami valljuk be, annyira férfizene volt, amennyire csak lehet.

Ezek a rossz arcú emberek jobban odafigyeltek mindenre, nem csak darálnak, kevésbé ösztönös a hangzás, viszont a dal tömve van ikergitár dallammal (már a kezdés is az), tökös a riffelés, Nate Newton (Converge) viszont már nem csak bömböl, perverz módon dallam van az énekben, de persze barátnő magunkoz édesgetésére még ez sem való. Aztán, amikor azt hinnénk, hogy vége az élvezeteknek, még egy sabbath-os levezetést is kapunk. A lényeg, hogy ugyan ez már nem ösztönzene, de nem kevésbé harap. További elemzést nem is igényel, aki jót akar magának, mindenképpen kattintson a fenti linkre.

Illetve annyit még, hogy a másik elérhető szám kicsit emlékeztet egy leegyszerűsített Mastodonra, és az már inkább hardcore, mint rocknroll, de az íz, a szívet melengető gitárkezelés abban is megvan. Kötve hiszem, hogy ezt a lemezt végül elrontották.


doomriders a hét dala



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása