2009.08.21. 11:30 – lánggitár

Idén is Borsodi Zenei Fesztiválok Tehetségkutató

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Tavaly nagy sikerrel zajlott az A38 hajón a Borsodi Zenei Fesztiválok Tehetségkutató, így tulajdonképpen egyenesen út vezetett az idei megrendezéséhez is. Sőt, előrelépés is lesz 2009-ben, ugyanis nem vasárnap lesznek a bulik, hanem szombatonként (kivéve az utolsó, ami közvetlen karácsony után), ami közismerten az egyik partinapja a hétnek, de ez még messze van, most egyelőre koncentráljunk a jelentkezésre. Ugyanis elindult már ez is, egész konkrétan a www.bandland.hu/tehetsegkutato oldalon lehet leadni a jelentkezéseket egészen szeptember 14-ig, ami után megkezdődik a közönségszavazás ugyanitt a Bandlenden.

Az elmúlt évben is be lehetett szavazni egy zenekart a döntőkbe, idén ez is változott, ugyanis egyből négyen jutnak tovább, tehát fordulónként egy-egy csapatot a rajongók juttathatnak be a megmérettetésre, a többi 34-et a szakmai zsűri válogatja ki a jelentkezők közül.

Akik eljutnak egészen az A38 Hajó színpadáig, azok professzionális körülmények között mutathatják be tudásukat, a 2009 őszén-telén megrendezésre kerülő négy budapesti döntőn. Ott dől majd el az is, hogy számtalan egyéb, nagy értékű hangszernyeremény mellett, kik azok, akik fellépési lehetőséget kapnak az International Live Award bécsi döntőjén, ami tulajdonképpen ennek a méltán legnagyobbnak nevezett közép-európai tehetségkutató-sorozatnak a főrendezvénye. Fordulónként két csapat kap erre lehetőséget, tehát összesen nyolcan utazhatnak az osztrák fővárosba 2010 elején.

Pontos részvételi feltételek itt.

 


tehetségkutató



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása