2009.09.10. 14:58 – AronH

Club Venszdéj #24

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Az eddigi talán legnyugisabb Venszdéj lett az eheti, a pörgés nagyjai is hátradőltek, de legalábbis a szitánk most ilyen hangulatban rostált. A klubban La Roux új videóval és remixekkel, Hangmás és a Headshotboyz, Calvin Harris és Deadmau5, új Bloc Party és közvetlen rokendrol. Szubjektív szűrőnkön újfent a blogoszféra, ha jobbat találtál, alázz be alant.

Deadmau5-ról volt már szó a klubban, Calvin Harris remixe pedig egy darabig folyamatos rotáción ment, és egész soká nem akart elhasználódni. Hasonló stílusban és megfogalmazásban tolmácsolja Medina You And I című dalát, meghallgatható itt. Barátságos, ártatlan tánczene.

A Metronomy szintihangjai sokak számára bőven kimerítik az idegesítőség fogalmát, de mindenesetre kifejezetten szórakoztató. Itt egy szintén egészen hátradőlős remixet tölthettek le, amelyet az egészen leíró nevű angol Astronomer készített, továbbá egy The Xx dalt is szintén általa keverve, akikkel kapcsolatban kezd unalmas lenni ez az eszetlen hype. Lassan durvább mint a tavaszi Phoenix.

Továbbra is félretesszük az zajolást, de megéri, amíg ilyen remek, szeretetre született dalok kerülnek elő mint a The Do (alant) Stay című hümmögnivaló csilingelő akusztikus örömzenéje.

Tudjuk, már megint Alex Metric, de ha ilyen jó! Továbbra sincs különleges extra, egyszerűen egy eltalált táncos remix, most épp a Reverend And The Makers számára. Silence Is Talking. Verekedéshez éppen ez sem jó soundtrack, de úgy néz ki a béke bevette a blogoszférát. A Bloc Party vadiúj, One More Chance című számát pedig a lányok már nyilván ronggyáhallgatták, amúgy webkettő módra, most azonban érkezett belőle Metric remix is.

Na itt egy igen régi szám igen régi remixe - egy visszafogottan szimpatikus, de táncos Rolling Stones gyalázás, Under My Thumb, 2003-ból.

Az egyszerű, direkt rocknroll dalok szerelmeseinek okozhat örömöt, az egyszerű, direkt rocknrollban utazó Darlings friss lemeze, ha kíváncsi vagy, kóstolni meg itt lehet.

La Roux remixet sokat hallottunk már, de vannak köztük jók is, most például az I'm Not Your Toy-t keverte újra Data, és Jack Beats. Az eredetihez pedig videó is készült, ezt megtaláljátok alant, a remixeket pedig ide kattintva.

A magyar Headshotboyz Hangmás dalt remixelt, ennek kóstolóját itt találjátok, hamarosan letölthetitek a dalok.hu oldalró a többi remix-szel együtt, wav formátumban.

A végére a hülyeség, tessék nektek az eggyel előbb már szerepelt Ain't Nobody mash-upja a Ting Tings We Walk-jával, és az Incredible Hump-pal. Akinek hiányzott, most örülhet.


indie pop electro club venszdej



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása