2009.09.24. 11:13 – AronH

Club Venszdéj #26

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Felsorolni is nehéz! Radiohead, amerika akusztikus gitárral és motorral meg Ryan Goslinggal válságban, Simian Mobile Disco, megbutított okos-indie, hosszú-, és újra nyolcvanas évek, Fiatalság, Gyorsaság, Baj, Cigaretta, mindez egy hétre. Eheti szubjektív szűrésünk, ha te jobbat találtál a héten, alázz be alant. Este pedig bemelegítő sznobdiszkó a Trafóban, hangos Club Venszdéj

 Olyan régen volt már itt egy jó kis Radiohead-remix, hogy bizony éppen itt az ideje; ez az egészen okos újrakeverés Jaeger műve, a frissnek már nem, réginek még nem nevezhető Reckoner című pácienst érte.

Azért persze a frissesség is jelen van, érkeznek be folyamatosan a Simian Mobile Disco legújabb albumához kapcsolódó remixek, ezt a nem éppen Beth Ditto-s, de általa felénekelt, Cruel Intentions című szerzeményt most Joker dolgozta újra, a korszellemhez hűen angolos lassúságúra, analóg szintikkel.

Egyelőre nehéz eldönteni, hogy vicces, szomorú, vagy semleges az, hogy a Dr House legújabb évadja kell ahhoz, hogy a blogoszférában újra felüsse a fejét az Iron and Wine (fent), akiről nem lehet elégszer elmondani, hogy mennyire remek. De legalább itt van, tessék hallgatni, Love Vigilantes, akusztikus gitár és ének, semmi akusztikus-elektronikus cécó.

Van remek videoklipünk is a hétre, a nyolcvanas évek retrójának ki tudja hányadik generációjából való, mindenesetre friss, és svéd. Bárki bármit mond, a vizuális reciklálás azért valahol menő.

The Sound of Arrows, "Into The Clouds" (Fear of Tigers Remix)

Tavaly járt nálunk Azzido Da Bass, akit egy egészen régi slágeréről szokás ismerni. Most új anyaggal jelentkezett - az I Want You című friss számban a Digitalism felől ismert Jence énekel, mellesleg remixelte is, ezt itt hallhatjátok.

Eheti hülyeség, Welcome To The Jungle remix DJ DLG jóvoltából, ostoba módra, akinek ez hiányzott, nem most kapja meg először, de most megint.

Azt mondják, Cassius Is Back. A Dalt, Amelyben Fiatalságról, Sebességről, Bajról, és Cigarettákról van (viszonylag kevés szó), most Don Diablo keverte újra, az eredmény itt hallható.

Baljós amerikai gyökerű motorikus-régies-orgonás zenével nem vagyunk különösebben elárasztva, ezért üdítő e heti ismeretlenünk felbukkanása a Bigstereo blogon. A Dead Man's Bones (fent) párosa a neve által sugalmazott félkomolytalan sötét tónusú hangulatot tökéletesen hozza, a kóstoló szám ígéretes, remélhtőleg még hallunk róluk. Ja igen, ez Ryan Gosling zenekara, amúgy.

Kasabian és Burns, ez olyan kombó, ami minimális eséllyel sül el rosszul. A kevés esély most nem is jött be, könyörtelen szeletelős techno, messze a tökéletestől, közel az elme mélypontjához. Gyarapítsd halott agysejtjeid számát itt.


indie pop electro club venszdej



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása