2009.11.22. 14:00 – -dj-

A hét dala (Volbeat - Warrior's Call)

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A dán Volbeat legutóbbi lemeze, a Guitar Gangsters & Cadillac Blood inkább csak ismétlése volt annak, amit már egyébként is tudtunk róluk. A Metallica és a Misfits hangzásával előadott Elvis-számok dallamai kísértetiesen ismerősek voltak korábbról. A Volbeat most egy dán boxolónak, Mikkel Kesslernek írt bevonuló zenét, amit a zenekar weblapjáról le is lehet tölteni. Szólok előre, hogy meglepetést ne várjon senki.

Ami viszont megeshet, hogy valaki ez alapján fog beleszeretni a zenekarba. A Volbeat tényleg szórakoztató, dallamos, mozgalmas, és jó értelemben véve egyszerű zenét játszik, és a Warrior's Call is ilyen. Egy ígéretes, keménykedő bekezdés azért van, és a refrén is bevonulózenéhez méltóan harcias, de semmi több. Lement, elment.


rock metál volbeat a hét dala



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása