2009.12.06. 10:28 – _fá_

Seggrázás minden mennyiségben - klipmegosztás

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Beyoncé és Lady Gaga megmutatja mit tud együtt, Shakira egyedül teszi ugyanezt, és persze minden hölgy alulöltözött a férfinép kedvéért. A Dream Theater béna számra béna videót készített, az Alice In Chains viszont már sokkal jobban teljesített. A Vampire Weekend meg csak jól néz ki. Klipek.

Beyonce featuring Lady Gaga - Video Phone [Extended Remix]

Mit lehet tenni vajon a popvilág két talán legnépszerűbb nőjével összeeresztve? Még szép, hogy a tipikus seggrázós számhoz passzolva csinálni egy tipikus seggrázós videót! A készítők nem erőltették meg magukat túlzottan, az epilepsziás rohamokat is kiváltható képvillódzás régen is szar volt, de a lényeg úgy is azon van, hogy Beyoncé, és Lady Gaga mennyit enged megmutatni a testéből. Előre elárulom, elég sokat, ám ez csak az előbbinek áll jól, ugyanis gondolom nem árulok el nagy titkot, ha leírom: Lady Gaga vagy egy egész jó sikerült travi, vagy egy ronda nő.

Shakira - Give It Up To Me

Na itt meg Shakira mellett az idegesítő autotune-huszár Lil Wayne van. A dal meglepően jó, mivel végre nélkülözi a Shakirától már megszokott latinos bénázást, helyette van jó kis árenbí. A videó az elején nem tűnik túl izgalmasnak, van benne formációs tánc, és persze seggrázás, de aztán a végén egy érthetetlen húzással kiderül, hogy az énekesnő a Szabadságszobor. Biztos üzenni akart valamit, csak két pucsítás között elvesztette a fonalat, minden esetre a az effektek helyenként igencsak magyarközeli színvonalat hoznak.

Dream Theater - Wither

A ritka durva ízléstelenségeiről elhíresült Dream Theater sem akarta megváltani a világot, aktuális balladájukhoz egy rövid koncert előtti pillanatokból válogató rövidfilmet készítettek. Innen kiderül, hogy a párizsi (?) fellépés előtt hangoltak, meg dedikáltak, elmélyülten gitároztak a turnébuszon, kedves fotózkodtak a rajongóikkal, meg úgy mindent csináltak, amit tisztességes hangszermaszturbátorok szoktak. Mike Portonynak más köti meg a menőnek szánt fejkendőjét, illetve van neki egy Minnesotás Kevin Garnett meze is. A végén aztán adnak egy koncertet, Petrucci szólózik egyet, és megy mindenki haza. A rövid ideig szereplő dagi rajongósrácon kívül valószínűleg senkiben sem hagy mély nyomot.

Alice in Chains - Your Decision
(Rendezte: Stephen Schuster)

A nemrég Pesten járt Alice in chains jól megmutatta gazdagéknak. A buli egy bálteremben kezdődik, ahol a zenekar szolgáltatja a zenét - ennek ekzdése mellesleg kísértetiesen emlékeztet valamelyik Nirvana-dalra - mindenki visszafogott, és kimért, ahogy az öreg kapitalisták csinálják ezt. Aztán egy csavarral kiderül, hogy eze a bulin bizony mindenki PERVERZ ÁLLAT, az emeleteken megy a dugás orrvérzésig, mindenféle extrém kiegészítésekkel. A végén az is kiderül, hogy ráadásul a vendégek szívét zabálják fel a vén szemetek.


Vampire Weekend - Cousins
(Garth Jennings)

A jövő év elején második lemezével jelentkező Vampire Weekendnek jellemzően fasza videóik vannak. A kevés pénzből sokat produkálás egyik legjobb példája, és bár a Cousins nem lett olyan letaglózóan szórakoztató, mint az A-Punk, de a sínen vezetett kamera, és az előtte végig ott lévő tagok elég látványosak ahhoz, hogy kellemes két és fél percként emlékezzek a darabra. Sztori nincs, nem is kell, adják ki végre a lemezt.


klip shakira beyonce lady gaga dream theater alice in chains klipmegosztás



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása