2010.01.21. 08:12 – lánggitár

Roham a KISS-jegyekért

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Bár még csak tegnap óta lehet a májusi KISS-koncertre belépőjegyeket kapni, de a szervezők már most felhívták a figyelmet arra, hogy igyekezzen, aki a kiemelt állóhelyre szeretne bejutni, ugyanis itthon is hasonló rohammal nyitottak a jegypénztárak, mint a turné többi országában, ahol napok alatt fogytak el a belépők a mostani Sonic Boom Over Europe: From The Beginning To The Boom elnevezésű körútra. A magyar származású alapítótaggal felálló KISS május 28-án érkezik a Papp László Sportarénába, és aki volt már az együttes koncertjén, vagy látott már videót róluk, az tudja, hogy a zenekar élőben erősen a látványra épülő, szemkápráztató, pirotechnikás show-t csinál, de persza klasszikus dalok miatt is érdemes őket legalább egyszer megnézni.

Jelenleg még minden kategóriában kaphatók jegyek, az érdeklődők az ország egész területén meg tudják vásárolni a Ticket Express és az Eventim hálózatában; illetve éjjel-nappal tudnak rendelni az interneten a www.livenation.hu oldalon keresztül.


rock hír kiss



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása