2010.04.07. 09:51 – lánggitár

Négy zenekar, három órában, átszerelés nélkül

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Május negyedikén indul útjának a Red Bull Mixtúra, ami négy teljesen más stílusú zenekar közös fellépését takarja. A turné igazi klasszuikus körút lesz, ahogy azt a híresebb zenekarok külföldön szokták, tehát egy hét alatt hat állomást zavar le közösen a PASO, a Folkfree, a Superbutt és a Hősök. A nevekből talán már sokan kikövetkeztették, hogy a ska, az ethno(szerűség), a rock-metál és a hiphop műfaj képviselői állnak majd estéről estére színpadra, méghozzá átállások nélkül, tömény három órában, egymás produkcióiba bele-beleszólva. Klikk ide a dátumokért, illetve a továbbra egy különleges felhívásért, amiben bárki esélyes lehet, hogy aktívan részt vegyen a turnéban.

Paparazzikat keresünk a Red Bull Mixtúrára!

Indul a Red Bull Mixtúra, ha van affinitásod a filmezéshez küldd el a blogod vagy egy általad készített videó a linkjét a video.paparazzi@hu.redbull.com címre és turnézz egy hétig a PASO-val, a Superbuttal, a Hősökkel és a Folkfree-vel!


Kérjük, a pályázásnál az alábbi szempontokat vedd figyelembe:
- legyél 18 év felett
- bírd az egy héten át tartó strapát és ne legyen semmi dolgod május 3-10 között
- hozd el a videókamerád amellyel az alábbi minőségű anyag alapját el tudod készíteni, ez a weboldalunkra is felkerül!:
minimum felbontás: 960x540 px és 2000 bps bitrate
támogatott formátumok
- a pályázati anyagod legyen kreatív és stílusos

Jelentkezési határidő: április 23.

Döntés április 27.-én a zenekarokkal közösen!
Az elbírálás szempontjai, mi alapján eldől, hogy ki lesz a 4 szerencsés paparazzi, aki teljes ellátással végigvideózhatja a 7 napot, május 3-tól 10-ig:
- kreativitás
- stílus
- rátermettség

Az elkészült anyagból egy maximum 10 perc hosszú klipet kell készítenie a versenyzőknek, amit közzéteszünk a weboldalunkon. Természetesen az általatok forgatott alapanyag bármilyen hosszúságú lehet.


hír hősök paso folkfree superbutt mixtúra



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása