2010.04.15. 12:10 – lánggitár

Eminem visszavon

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A rapper úgy tűnik, nem találja meg önmagát: tavaly decemberben erősen felemás ítéleteket kapott a Relapse című, amúgy is régóta halogatott lemeze, amin leginkább a szokásos haverjaival szerepel együtt (Dr. Dre, 50 Cent, stb). Gyorsan megígérte a Relapse 2-t is, ami álítása szerint egész más lesz, mint az első nekifutás. Az egyénibbnek ígért album most azonban lehet, hogy soha nem fog megjelenni, legalább is Eminem Twitterje erre enged következtetni, ahol ez a tömör üzenet jelent meg: "Nincs Relapse 2." Em amúgy elvileg fellép nyáron különféle fesztiválokon, de ezek szerint nem az új dalcsokorral.

Update: Mint kiderült, szó sincs az elkészült anyag kidobásáról, Eminem új bejegyzése, és megújult honlapja szerint Recovery néven jelenik meg az album, június 22-én!


hír hip hop eminem



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása