2010.04.20. 13:37 – _fá_

Aktuális avantgárd popzene a Trafóban

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Le kell az elején szögezni, hogy a Voices rendezvénysorozat valószínűleg a legjobb dolog, ami idén történhetett Budapesten. Ha egy évvel korábban valakinek azt mondom, hogy az avantgárd popzene első számú képviselője jön az egyik legviccesebb, és egyben legdalérzékenyebb elektro-barkáccsal, Max Tundrával karöltve, jó nagy röhögést kapok válaszként. Ehhez képest ezen a héten szombaton a Trafóban kapjuk meg ezt a minden ínyencből vad nyálcsorgatást kiváltó pakkot.

A koncertek a zeneileg nem túlművelt közönség számára is élvezhetők: a Deerhoof létezése bizonyítja, hogy az avantgárd szó nem minden esetben egyenlő pár kinyúlt pulcsis drogos maszturbálásával, Max Tundra pedig a videói alapján nem szégyelli beilleszteni a felhozatalba a 90-es évek jungle-jainak újragondolását sem akár. Ha ez nem elég, a Trafó kávézójában a Lamantin DJ-i készítik fel az egybegyűlteket. Azon pedig senki se lepődjön meg, ha hazafelé hülyének fogják nézni, amiért azt visítozza, hogy Panda Panda Panda. Ezt ugyanis csak Satomi Matsuzakinak, a Deerhoof japán származású énekesnőjének nézi el a világ.

Deerhoof , Max Tundra @ Trafó április 24.


indie pop max tundra program deerhoof



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása