2010.04.26. 10:00 – mista

Jól tolta a Zsolti?

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Volt az Indára felkerült tegnap esti választási videók között egy igen rövid, ám annál érdekesebb felvétel. Tizenhét másodperc csupán, viszont kiderült belőle, hogy a Fidelitas választási örömünnepén, a Narancs bulin, Magyarország fő-fő lemezlovasa, Jeszenszky Zsolt, a DJ Szövetség elnöke zenélt, aki egyébként a MAHASZ munkatársa is egyben. Furcsa, szinte már perverz érdeklődést ébresztett bennünk ez a videó.

Isten bizony nem akarjuk most az forszírozni, hogy vajon jó ötlet volt-e a fiatal fideszesek részéről azt az embert felkérni, akinek már csak neve hallatán is általában heves anyázásba, tolvajozásba és önfeledt gúnyolódásba kezd a legtöbb fórumon a hozzászólók jelentős része. Nem akarjuk hozzájuk hasonlóan a dj-vizsgát, a MAHASZ-nak jogosítás címen fizetendő pénzeket, a dj-ket is érintő VPOP-razziákat, az elmúlt évek egyik legviccesebb publicisztikáját, vagy akár csak a DJ Szövetség puszta létét és tagjainak kilétét elemezgetni, pláne egy ilyen a szép hétfő délelőttön. És még csak az sem különösebben érdekel minket most, hogy vajon Jeszenszky Zsolt elég felelősségteljes dj-e ahhoz, hogy egy ilyen történelmi esemény megünnepléséhez húzza a talpalávalót.

Egy dolog foglalkoztat csak bennünket jelenleg, és őszintén bízunk benne, hogy erre azért megkapjuk a választ a drága olvasóktól, miután a buliból hazaérve remélhetőleg ma délre azért már összeszedik magukat.

Szóval: jól tolta a Zsolti?


fidesz videó mahasz dj szövetség jeszenszky zsolt



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása