2010.05.04. 11:30 – lánggitár

Új Wolf Parade-dalok és koncert Budapesten

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A csütörtökön (május 6-án) Budapesten az A38-on fellépő Wolf Parade két új dalt tett közzé a június 29-én megjelenő EXPO 86 című harmadik lemezéről. A kanadai indie rock zászlóshajója először látogat Magyarországra. (Legalábbis zenélni, ugyanis az alábbi klipet nálunk forgatta az együttes.)

Amennyiben az Arcade Fire-t tekintjük Kolumbusz Santa Mariájának, a Broken Social Scene-t pedig a Ninának, akkor egyértelmű, hogy a Pinta a Dan Boeckner és Spencer Krug által irányított Wolf Parade Karavella lesz. A zenéjével görcsös feszültséget keltő csapat első lemeze, az Apologies to the Queen Mary egy valóságos mestermű volt, melynek nagyszerűségét már a letisztultabb folytatás, a 2008-as At Mount Zoomer sem tudta felülmúlni.

Az este során fellép még a meglepően menő, bukaresti The Amsterdams, valamint a norvég Schtimm zenekar vezéregyénisége, Erling Riibe Ramskjell, művésznevén Æ is.

Tehát május 6-án, csütörtökön, irány az A38 hajó!


indie rock hír program wolf parade



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása