2010.05.11. 11:30 – lánggitár

Bevág a tanga - Soerii & Poolek-klippremier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Egyszer már volt itt a Lángoló Gitárokon Soerii & Poolek-klippremier, de az semmi nem volt ahhoz képest, ami most jön. Akkor csupán zöldre festett pucér lányok szerepeltek a videón, most viszont maga Renáta, aki foglalkozását tekintve pornószínésznő, ami a mai világban már nem is lenne olyan nagy szám, ő viszont így, hatvan fölött is űzi a szakmát.

Renáta így nyilatkozott Soerii & Poolek és Merényi Dávid alkotásának május 11-ei premierjén a Kíno moziban: „Egy új kor hajnala ez. Egy olyan koré, melyben a Föld bolygó lakossága együtt, kézen fogva énekli: Tanga! Soerii&Poolek a könnyűzene két messiásaként hangjegyekből formált mannával táplálják a jóra és szépre kiéhezett emberiséget.”

Merényi Dávid kliprendező sokkolónak, őszintének és hitelesnek nevezte a művésznő alakítását. „Soerii & Poolek egyedi színfoltja a zenei életnek, elképesztő show-juk láttán csak autentikus meghökkentő figurával tudtam elképzelni a klipjüket – mondta Merényi. „Igazi rajongójukként fogtam bele a forgatásba, nagyon izgalmas volt, mert a fiúk zenéje nélkülöz minden klisét így a klip esetében is arra törekedtünk, hogy kitalálhatatlan legyen, az élet írja a történetet, lehessen improvizálni. A formációban nemcsak egyediségüket, karakterességüket, kreativitásukat, hanem bevállalósságukat szeretem, így könnyen találtam párhuzamot saját munkásságomban. Renátával is nagyon jó volt dolgozni, mert a profi színészeket megszégyenítő hozzáállással, hivatástudattal állt neki a feladatoknak.”

Soerii&Poolek az aranylemezt is átvehette a sajtóeseményen Kovács Ákostól, miután Kautzky Armand legújabb thriller- rövidfilmjének ősbemutatójával is lesokkolták a média képviselőit. Az etűd az Antropos.hu-n ma debütált világhálón. A Tanga című dalra készült klip viszont itt és most:

Amikor a duó nem forgat, nem stúdiózik, nem tévéshow-ban polgárpukkaszt, és nem a vakuk kereszttüzében áll egy díjátadón, akkor a világot jelentő deszkákon őrjöng, Németh Jucival (Nemjuci), Papp Szabival (Supernem), Szűcs Krisztiánnal (HS7), zsonglőrködő törpével és topless-táncosokkal, 70-es évekbeli analóg szintetizátorokkal, dobozgitárokkal csinál fergeteges, karneváli hangulatú élő koncerteket. Legközelebb május 13-án, csütörtökön a Zöld Pardonban.


pop exkluzív klip soerii es poolek



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása