2010.06.05. 09:58 – Dankó Gábor

Rihanna leszbizik és rocksztár - klipmegosztás

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Két Rihanna-klip is jutott ezen a héten a válogatásunkba, az egyikben nőt szeret, a másikban Slash-t játszik. Lesz még verekedős Black Key, bedrogozott Squarepusher, űrhajózós Pozvakowski, black metálos Goldfrapp, gyilkosságos How To Destroy Angels.

The Black Keys - Tighten Up

A Black Keys vicces videót készített a Tighten Uphoz. Patrick Carney dobos már kint ül fiával a játszótéren, mikor Dan Auerbach gitáros-énekes megérkezik, szintén a fiával (akinek mellesleg semmi kedve odamenni). Egészen addig rendben van minden, amíg meg nem jelenik a gyerekeknek a NŐ. Ebből aztán kegyetlen bunyó lesz, amit az apukák először büszkén figyelnek, majd próbálnak szétválasztani. Itt viszont már nekik jelenik meg a NŐ, amiből szintén probléma lesz, természetesen.

Pozvakowski - Sferic Waves

A Sferic Waves nem Pozvakowski-szerzemény, hanem a surf rockos Man Or Astroman? írta annak idején. Ettől még jó, annyira, hogy a győri zenekar úgy gondolta, ehhez csinál klipet, méghozzá az eredeti előadó űrtematikát összekeverik a mi űrhajózási történelmünkkel, ugyanis Farkas Bertalan, az eddigi egyetlen magyar űrhajósunk, 1980. május 26-án indult el a világűrbe, tehát most volt a 30 éves jubileuma. A klip amúgy feltehetően a Pozvakowski-koncerteken is felbukkan majd, ugyanis olyan az egész film, mint amilyeneket a zenekar vetíteni szokott a fellépéseken.

Squarepusher - Delta-V

Hogy milyen anyag kellett Tom Jenkinsonnak, vagyis Squarepushernek a Delta-V vizuálissá formálásához, abba inkább nem gondolunk bele. Történet igazán nincs: Jenkinson felébred egy szobában, hallucinál, elkezd zenélni, majd rombolni. Talán a nézőnek nem kell hozzá szívni, hogy élvezze. A dal amúgy 2008-as.

Goldfrapp - Alive

Black metal rajongóknak nem ajánljuk a Goldfrapp új klipjét, bár a zene miatt nem valószínű, hogy bárhol is beleakadnának. Van ugyanis benne öt autentikus arcfestéses démon, akik a videó elején még keményen néznek a csuklyájuk alatt, ahogy kell, viszont pár pillanat múlva ebből csak a véres tekintet marad meg, ugyanis könnyedén elkezdenek táncolni a diszkózenére. Később megjelenik öt táncosnő (klasszikus Dirty Dancing-es szerelésben), a blackmetálosok rájuk gerjednek, azt viszont nem tudják, hogy ők sem azok, akiknek látszanak.

How To Destroy Angels - The Space in Between

A How To Destroy Angels (azaz a Nine Inch Nails női énekkel) első, ingyenesen letölthető Ep-jéről a The Space in Between filmesítették meg először. A klipen a frissen házasodott párt (Mariqueen Maandiget és Trent Reznort) vérbe fagyva találjuk, majd fel is gyulladnak egy gyertyától, de mindezt Atticus Ross (plusz egy szőke nő) közönyösen figyeli. Talán ők a gyilkosok?

Rihanna – Rockstar 101 / Te Amo

A végére pedig marad a Rihanna-különkiadás. A barbadosi énekesnő pár héten belül két kislemezzel is előrukkolt, illetve mindkettőhöz klip is készült. A Rockstar 101-ben Rihanna játssza a démoni nőt, a videó is fekete-fehér, sőt, még rockzenekar (Travis Baker dobossal) is van benne, igaz ez nem hallatszik magán az elég rossz dalon. Valahol pedig elvileg Slash is szerepel egy gitárszólóval, de őt sem találtuk. A klipen is csak a művésznő játssza azt, hogy ő az egykori Guns N’ Roses-tag, amiről Slash úgy nyilatkozott, hogy sokkal jobb, mintha ő is ott lett volna ténylegesen.

A Rockstar 101-hoz, mint dalhoz viszonyítva jóval jobb Te Amo ehhez képest a szerelemről szól. Egész pontosan arról van benne szó, hogy Rihanna bele van esve egy másik nőbe. A klipen ezt a nőt Laetitia Casta játssza, és az egészet a francia modell-színésznő hazájában, egy kastélyban forgatták. A két nő természetesen simogatja is egymást rendesen, teljesen odavannak a másikért, de kb. ennyi, a teljes akciót a képzeletre bízzák.


goldfrapp klip rihanna klipmegosztás pozvakowski squarepusher how to destroy angels the black key



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása