2010.06.23. 14:14 – lánggitár

Belül van a Napokon

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Elkészült a Napokon első videoklipje az Inside című számra, ami a hamarosan kézbe vehető Are you happy nagylemezük egyik fontos szeletét képezi a zenekar szerint. Szintén az együttes mondja, hogy „a dal címe hűen és tömören tükrözi azt az érzést, amit mi közben átéltünk: a zsámbéki rakétabázis egyik lélektelen, mégis különleges hangulatú raktárépületében forgott a kamera miközben a külvilágtól elválasztó, igencsak rozoga állapotú vasajtókon túl az elmúlt évtizedek talán legmostohább vihara dúlt. Üvöltött a szél, szakadt az eső, de a zenekar "bent" volt. (Ugyan bent voltunk, de közben jégszakállunk nőtt.) Mindez egy vasárnap estét és hétfő reggelt összekötő intervallumban zajlódott le. De semmi gond, visszanézve a kész anyagot, bőven megérte. Büszkék vagyunk rá.”

A rendezői székben a Napokon dobosa Mózes Zoltán, azaz Mózi ült, aki „a dalban megfogalmazott, nem éppen könnyen megfogható víziót ültette át a mozgóképek világába.” A zenekar célja az volt, hogy ne egy átlagos, az együttes bemutatására korlátozódott, úgynevezett image-klipet rakjon le az asztalra, hanem vigyenek bele egy kis egyedi ízt, és legyen valamiféle "sztorija" a kisfilmnek. Ez utóbbit sem hagyományos értelemben képzelték, nem egy egész történetet mesélnek el, hanem különleges, olykor vészjósló hangulatú jelenetekkel ragadják magával a szemlélőt.

Az érdeklődők legközelebb július 6-án, este nyolctól az A38 hajó teraszán, majd július 23-án, héttől a Zöld Pardonban nézhetik meg élőben a Napokont.


rock klip napokon



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása