2010.07.19. 17:15 – lánggitár

Nyerj Sziget-jegyet! - Majdnem híres-játék, második forduló

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Jägermeister és a Lángoló Gitárok egész nyáron át tartó közös játéka ezen a héten már a második fordulóval jelentkezik. Ezúttal a Szigetre keresünk egy fiatal tehetséget, aki a Jägermeister vendégeként segít nekünk beszámolni a fesztiválon történtekről.

Ha szeretnél egy héten keresztül szabad bejárást a színfalak mögé, találkozni, fényképet, interjút készíteni a Sziget fellépőivel, bulizni a VIP-sátorban, akkor ez a játék neked szól!
A Lángoló Gitárok újságírói segítenek neked a cikkek megírásában, mindezen felül magaddal hozhatod a legjobb barátodat, akivel a JägerBAR-ban a Jägermeister vendégeként pihenheted ki az írás fáradalmait!

A jelentkezéseket a majdnemhires@nnmedia.hu e-mail címre várjuk!

Ha játszottál az első fordulóban is, nem kell újra regisztrálnod, ha új játékos vagy, az alábbi szempontokat vedd figyelembe a pályázásnál:
- legyél 18 év felett
- ne legyen semmi más dolgod a fesztivál időpontjában
- a rendezvényről minimum három beszámolóra van szükségünk
- nem árt, ha van egy fényképezőgéped, amit magaddal tudsz hozni

Tekintettel a nyereményre – egész hetes részvétel a Sziget fesztiválon két fő részére, sajtós és fotós pass, ingyen fogyasztás a JägerBAR-ban – ezúttal három kérdésre kell majd válaszolnod, amelyek közül az elsőt július 23.-án, vagyis ezen a héten pénteken közöljük!

A regisztráció előtt olvasd el a játékszabályzatot!

Az első forduló kiírását itt találod meg!


játék



süti beállítások módosítása