2010.08.23. 09:21 – lánggitár

Két hónappal később jön Roger Waters

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Eredetileg 2011. április 12-én lépett volna Roger Waters Budapesten a Fal című művével, azonban a bejelentés után nem sokkal logisztikai problémákra hivatkozva bizonytalanná vált a dátum. Az viszont nem, hogy a Pink Floyd alapító tagja jön Magyarországra, úgyhogy pár hónap várakozás után a Live Nation hivatalosan is közölte az új dátumot: 2011. június 22. Ha valaki felnéz Roger Waters honlapjára, joggal azt hiheti, hogy a düsseldorfi állomás után nálunk zárul a turné, azonban az a bizonyos logisztikai probléma nem csak minket érintett, így a budapesti állomás mellett valószínűleg hamarosan más országok is felkerülnek az időpontok közé. 

A budapesti előadás belépőihez először a hivatalos fan club tagjai juthatnak, augusztus 23-án 10 órától  25-én, szerda este 18 óráig, a www.rogerwaters.com oldalon keresztül. A www.livenation.hu oldalon regisztrált tagok augusztus 26-án 10 óra és 27-e reggel 8 óra között van elővásárlási lehetőségük az oldalon keresztül. 2010. augusztus 27-én, 10 órától a jegyek már minden érdeklődő számára elérhetők lesznek a www.livenation.hu oldalon keresztül valamint a Ticketpro országos hálózatában.

rock hír roger waters



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása