2010.09.05. 13:28 – _fá_

Ha jó a kedved, tapsolj nagyokat! (A hét dala)

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Valamikor még idén visszatér a tavaly nálunk is járt Ting Tings. A második lemez címe Kunst lesz, amivel majd biztos egy rakás fasza szójátékot ki fognak találni a kritikusok, de egyelőre még csak egy dal hallható róla, az pedig a Hands. A duó most sem gondolta túl a mondanivalót, a refrén mindössze arra bíztat, hogy tapsikoljál, ha túl keményen melózol, és a többi részben is inkább csak elemezgetik, mit is lehet csinálni két kézzel. Nem, azt nem említik a lehetőségek közt.

A dal alapján a Ting Tings tovább kommerszedett, amivel semmi gond nem lenne, ha nem érezném néha azt, hogy egy Modern Talking hangmintára énekel rá a még mindig gyönyörű Kathie White. A slágerré válás lehetősége megvan benne, csak sajnos már most látom, hogy milyen eszméletlenül idegesítő lesz százötvenezredszerre is hallani a rádióból, és hát legyünk őszinték, a Hands közel sem olyan jó, mint például a That's Not My Name volt. Bár a Ting Tings soha nem nézett ki úgy, mint ami több jó lemezt is képes lerakni az asztalra, de remélem, az első benyomások csalnak, és Kunst összességében nagyobb kunszt (bruhaha, értitek, ez a lemez címe is!) lesz ennél. 


pop hír the ting tings



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása