2010.10.23. 10:21 – J.Z

Killswitch Engage helyett (A hét dala)

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Bár legszívesebben szívlapáttal verném be azoknak az arcát, akik folyton előhozakodnak az "én márpedig az eredeti énekessel bírtam a(z) ____________-t"* szlogennel, szégyenszemre be kell álljak a sorba, mert a Killswitch Engage fénypontja számomra inkább volt az alapító-énekes Jesse Leach, mint Howard Jones. Arról nem is beszélve, hogy a két legutolsó lemezük inkább kerül a felejthető alkotások, mint a metaltörténelem klasszikusai közé. Aki ezügyben együttérez velem (meg az is, aki nem), most boldogan meghallgathatja a Times Of Grace névre keresztelt zenekart és első közkinccsé tett dalukat, a Strength In Numberst. Ugyanis a Times Of Grace nem más, mint a fent említett Leach és Adam Dutkiewicz (Killswitch Engage-gitáros -dobos -köpenyes elmebeteg -góré) közös gyermeke. A projekt létezése mondjuk felvet néhány kérdést, mint pl. 1. Mi a fészkes fenének erőlködnek az anyabandával, ha tudnak jó zenét is írni? vagy 2. Minek csinál projektet, amikor tulajdonképpen tökugyanolyan szinte a zene, mint az eredeti?

A kérdéseket nem biztos, hogy meg is kell azonnal válaszolni, mert egyrészt az album (amely januárban érkezik majd) állítólag változatosabb lesz, másrészt meg ez a dal úgy jó, ahogy van. Ha hiányzik az eredeti Killswitch Engage, akkor tökéletes hiánypótló, ha meg amúgyis bírjuk a jó zenét, akkor meg azért, na. Hallgassuk is meg szépen.

*a megfelelő zenekarnév beírandó


metál a hét dala



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása