2011.01.21. 11:49 – sixx

A rockzene a farkasokat is legyűri

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Hiába, no, ha az emberre hazafelé menet farkasok támadnak, csak nem kezdhet el védekezni a Cheri Cheri Lady-vel, egy ilyen hiríghez keményebb cucc kell, mondjuk a Creed. Nem viccelünk, egy ilyen eset tényleg előfordult Norvégiában, mégpedig a havas úton bandukoló 13 éves Walter Eikremmel. A srác a suliból tartott hazafelé, és (jó) szokásához híven éppen zenét hallgatott mobiltelefonján, amikor négy farkast látott meg az utat szegélyező fák között.

Norvégia déli részén nem ritkák a farkasok, a kis Waltert gyermekkorában a mama ki is okosította, hogy ilyen helyzetben nem kell beszarni, szaladni meg pláne nem, hanem minél nagyobb zajt csapva kell meghátrálásra késztetni az ellent. Walter első körben kihúzta a fülest a telefonból, és a Creed Overcome című nótájával riogatta a farkasokat, majd üvöltve beszállt a kórusba, és a karjaival is hevesen hadonászott. A terv bevált, a srác épségben hazaért. Kommentkben lehet potensebb farkaselhárító zenedarabokat javallani. 


metál videó creed



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása