2011.02.23. 09:01 – lánggitár

A Queens Of The Stone Age-koncert hivatalos sajtóanyaga

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!


Hétfőn ugyan már lehoztuk hírként, hogy Queens Of The Stone Age-koncert lesz Budapesten, de akkor a szervező nem erősítette meg hivatalosan a május 28-ai fellépést. Ma azonban már kaptunk sajtóanyagot is tőlük, ami hajtás után olvasható.

A QUEENS OF THE STONE AGE ELSŐ ALBUMÁNAK ÚJRA-KIADÁSÁT LIMITÁLT SZÁMÚ KONCERTTEL ÜNNEPLI

QOTSA Budapesten is fellép, május 28-án a Petőfi Csarnokban lesznek láthatóak

A Queens Of The Stone Age debütáló albumának újrakevert márciusi kiadását limitált számú koncerttel ünnepli. Ez egy egyszeri és megismételhetetlen alkalom, amikor a koncerteken kizárólag az első album dalait fogják játszani, kiegészítve az adott  korszakból származó más nótákkal, valamint meglepetésekkel.

A turné március 18-án kezdődik New Orleansban és 60 buli követi a világ körül.
A debütáló album új kiadása március 7-től kapható.

A Queens of the Stone Age (rövidítése: QOTSA) amerikai hard rock együttes, amelyet 1997-ben Kaliforniában alapított Josh Homme gitáros, a Kyuss felbomláa után.
Az első albumot 1998-ban adták ki, a címe megegyezett az együttes nevével.
Összesen hét albumuk jelent meg eddig, amelyek mindegyike remek kritikákat és nagy figyelmet kapott, s több mint 4 millió példányt adtak el belőle világszerte.

Karrierjük során a csapatot több stílusba is besorolták, mint hard rock, alterrock, art rock, heavy metál. Rájuk akasztották a stoner rock jelzőt is, azonban maga Homme is elutasítja  ezt, állítva: “Ha választhatok, ezt elhagynám. Szerintem a stoner rock szükséges eleme a drog. Nem hiszem, hogy ez nálunk fennállna. Nem vagyok egy AA fickó vagy hasonló, de ugyanakkor nincs szükségem drogokra, hogy zenét írjak.”
Homme gyakran jellemzi a banda stílusát “robot rockként”, utalva a csapat szolid és ismétlődő riffjeire a dalok felépítésében.

A budapesti koncertre február 25-től kaphatók jegyek a Ticketpro országos hálózatában és a livenation.hu oldalon keresztül.


rock hír queens of the stone age



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása