2011.04.11. 13:02 – sixx

Ír kocsmarock az A38 hajón

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Részegen majdnem minden zenét lehet élvezni, de az ír kocsmarock még ilyenkor is nagyobbat üt, mint SP, ebben azt hiszem egyetérthetünk. A műfaj egyik szépreményű hazai képviselője a Paddy and the Rats, akik nemcsak az ír, hanem orosz és cigány népzenei elemeket is átvettek eklektikus, de rohadtul élvezetes zenéjükhöz. Három éve léteznek és egy japán kiadó máris kiadja első anyagukat, amit az iTunes-ról is le lehet majd tölteni.

A sors iróniája persze, hogy mivel az Apple zeneboltja itthonról nem elérhető (hivatalosan), mi ebből a jóságból is kimaradunk. A zenekart az egyik kelta/ír zenével foglalkozó portál a tavalyi év második legjobb nemzetközi előadójának választotta, a klip alapján valahol joggal. Legközelebb április 14-én lehet őket megnézni, az A38-on.


ír program kocsmarock



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása