2011.04.12. 09:00 – lánggitár

Zenei programok a Margó Feszten

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Margó - Városi Irodalmi Fesztivál elsősorban azoknak szól, akik egy alternatív irodalmi rendezvényre vágynak. Az ilyenről természetesen nem hiányozhat a zene sem, elég csak a slam poetryre gondolnunk. Pont erre alapoz majd a M'argó Slam, ahol négy slammer négy kortárs költőt hív párbajra a Corvintetőn április 14-én. A háromfordulós csatában először szabadon választott témában, majd szleng-kifejezésekre csapnak össze az ellenfelek. A verseny végén, melyben a közönség soraiból választott zsűri bírálja el a produkciókat, már csak ketten maradnak, nekik viszont már káromkodásban kell diadalt aratniuk egymás felett. Költők és slammerek: Aldo, Bárdos Deák Ágnes, Peer Krisztián, Ponza, Saiid (képünkön), Újonc, TG. Látvány: Vajna Balázs. Zene: Dj Johnny Drama. Konferansz: MC Hugee (Mavrák Katalin).

A Rájátszás viszont április 17-én lesz a Petőfi Irodalmi Múzeumban. Itt egy-egy költő lesz párba állítva egy-egy dalszerzővel. Itt a költőknek ki kell választaniuk egy dalt, amire szöveget írnak, a dalszerzőknek pedig egy verset, amit megzenésítenek. Mindezt persze ott azonnal a közönség előtt. Fellépnek: Borbély Szilárd, Háy János, Karafiáth Orsolya és Beck Zoltán, Bérczesi Róbert (Hiperkarma), Kollár-Kelemencz László.


pop rock hiphop program slam



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása