2011.05.26. 13:30 – [MTI]

Országos utcazene-mozgalmat indít a SZIN

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Országos utcazene-mozgalom vezeti be az idei Szegedi Ifjúsági Napokat, melyet augusztus 24. és 28. között rendeznek meg az Újszegedi Partfürdőn. A szervezők azt kérik a fesztivál rajongóitól, hogy kedvenc terükön, vízpartjukon, utcájukban vagy akár egy buszmegállóban énekeljék el a Magna Cum Laude Színezd újra! című dalát, a produkciót rögzítsék videóra és küldjék be. A felvételekből készítik el majd a SZIN-himnusz 2011-es verzióját.

A legnagyobb múltú, 1968-ban indult hazai ifjúsági fesztivál egyik idei sztárvendége a világzenét játszó N.O.H.A. lesz, valamint a rendezvényen fellép a hazai előadók közül a Besh o droM, a Csík Zenekar, a Balkan Fanatik, a Szabó Balázs Band, valamint Ferenczi György és a Rackajam, de ott lesz a Vad Fruttik, Kowalsky meg a Vega és az Óriás, valamint a hazai pályán játszó Honey Beast is. Színpadra lép majd még a Subscribe, az Alvin és a Mókusok, az Edda, a Beatrice, a Mystery Gang, a Depresszió, az Isten Háta Mögöt, a Fish!, a Nemjuci, a Magna Cum Laude, a Pannonia Allstars Ska Orchestra és a Belga is.

 


fesztivál hír szeged szin



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása