2011.06.20. 18:37 – Lángoló

Ke$ha ezt kéri a koncertjére

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Az amerikai énekesnő június 25-én lép fel Budapesten, ő lesz az idei T-Mobile Kapcsolat koncert külföldi sztárvendége. Turnémenedzsere elárulta, mik a legkülönösebb kívánságok Ke$ha listáján: csupa organikus és „fair trade” (azaz méltányos kereskedelmi forrásból származó) étel szerepel. Az énekesnő különleges figyelmet fordít az élelmiszerek eredetére, mindezt állítólag nem a sztárallűrök miatt, hanem tudatos gondolkodóként a fenntarthatóság jegyében teszi. A farmon nevelt főtt lazac, sült pulykahús, fair trade mandula, jalapeño paprika ízesítésű humusz is kedvencei közé tartoznak. Ezek mellett kicsit meglepő, hogy egy hatalmas, darált húsos hamburgert is rendelt, az úgynevezett Sloppy Joe burgert, illetve meg akarja kóstolni a magyar tyúkhúslevest is, ami után a tervek szerint többfajta desszertet is elfogyaszt.

A széles ételválaszték mellett az italkínálat sem elhanyagolható: hűtött és szoba-hőmérsékletű ásványvíz, többféle gyógy- és gyümölcstea, sovány és zsíros tej, két üveg Louis Martini Cabernet, diétás kóla, kókusztej és szénsavas üdítők színesítik a palettát.

Mint a hírességek általában, Ke$ha is magával hozza a fellépéseihez szükséges kelléktárat, ugyanakkor néhány olyan tárgyat is felvett a listára, amely a szünetekben szolgálja kényelmét. Mivel az énekesnő nem kedveli a neonfényt, ezért természetes fényű égőket rendelt bútorozott szobájába. Az extrákat nélkülöző szobaberendezés (szőnyegezés, asztal, karosszék, kanapé, egész alakos tükör) mellett a fürdőszobába hagyományos szappant és mindössze 4 törölközőt kért, nem úgy, mint mondjuk tavaly Rod Stewart, aki 200 db-ot kért ebből, hogy biztos száraz legyen minden.

Egyébként eddig Pink állt elő budapesti fellépése kapcsán a legszerényebb listával, melynek jelentős részét képezték a táncosainak rendelt berendezések és frissítők. Az énekesnő arra is ügyelt, hogy minden egyes csapatnak, aki turnéja során a háttérből segíti, külön öltözője és felszolgáló személyzete legyen.


pop hír kesha



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása