2011.07.28. 13:24 – Lángoló Gitárok

Letiltotta a Facebook a Nirvana klasszikus borítóját

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!


Már írtunk arról, hogy a Universal idén úgy ünnepli meg a Nirvana Nevermind lemezének 20. évfordulóját, hogy különleges luxuskiadásban újra piacra dobja azt szeptember végén. Ehhez természetesen kampányt is indított a kiadó, így a Facebookra is kirakta a lemez borítóját, majd döbbenten tapasztalta, hogy az oldal letiltotta azt. Sok egyéb tiltás mellett ugyanis nem tölthetünk fel meztelenséget ábrázoló fotót a Facebookra, márpedig a Nevermind borítóján egy meztelen kisbaba úszik a bankjegy után. Azóta egyébként már meggondolta magát a Facebook, és visszakerülhetett a legendás fotó a Nirvana hivatalos oldalára. Persze ez az hercehurca egy jó kis reklámkampánynak is beillett, de nem akarunk összeesküvés elméleteket gyártani.
UPDATE: Utóbbi dolog annál is inkább igaznak tűnik, mivel a Facebook azóta tagadja, hogy tilos lenne meztelen kisbabák fényképeit feltölteni az oldalra, hiszen például nem áll érdekükben, hogy a szülők ne mutassák meg újszülött gyermeküket az ismerőseiknek akár ruha nélkül is.


rock hír nirvana facebook nevermind



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása