2011.10.26. 15:47 – lánggitár

Amy Winehouse alkoholmérgezésben halt meg

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Nyilvánosságra került a július 23-án elhunyt Amy Winehouse toxikológiai jelentése. Az énekesnő halálának oka hivatalosan is a túlzott alkoholfogyasztás. Ez alátámasztja a korábbi jelentéseket, amik sokak meglepetésére semmi jelét nem mutatták illegális narkotikumoknak a szervezetében, viszont csalódást okozhat többeknek, akik szerint az énekesnő még csak nem is ivott halála előtt. A nyomozati anyag tartalmazza, hogy Winehouse a halála előtt egy ideig valóban teljesen tiszta volt a drogoktól és az alkoholtól is, július 23 előtt közvetlenül viszont már újra elkezdett nagy mennyiségben inni. Erre utal a szobájában talált több üres vodkásüveg is.

Winehouse családja egy szóvivő útján tudatta a sajtóval, hogy az, hogy tudják mibe halt meg Amy, megkönnyebbülést hozott a számukra. Értik, hogy volt alkohol a szervezetében, de már elkezdett harcolni ellene. Rettenetesen fájdalmas számukra, hogy nem tudta időben legyőzni a függőségét. A család elmondta, hogy egy rövid ideig tartó absztinencia után kezdett el valószínűleg ismét erősen inni az énekesnő. Hetekkel ezelőtt Mitch Winehouse (Amy édesapja), még azt hangoztatta, hogy a lánya az alkoholmegvonásba halt bele.

Mitch Winehouse jelenleg az Amy Winehouse Alapítványt vezeti, ami a lányához hasonló függőséggel küzdőknek próbál segíteni, ezen kívül egy könyvet is kiad hamarosan, amiben az Amyhez fűződő viszonyát tárja majd a nyilvánosság elé.


pop hír amy winehouse



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása