2011.11.19. 09:58 – edicsek

Hivesos usánkát a nagy hidegre - Furamörcs #1

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

hives_usanka_7182442-origpic-b48fcf.gif
Mindenki arról beszél manapság, hogy mennyire haldoklik a zeneipar, és a zenekaroknak csak a koncertezés és a merch (póló, sapka, kulcstartó stb.) árusítás marad az egyetlen lehetőség a túlélésre. Ennek ellenére a legtöbbjük leragad a roppant fantáziátlan póló és pulóver vonalon, néhol feltűnik egy hippis textilszatyor vagy néhány kitűző. Mi viszont az ötletes cuccokat gyűjtjük egybe. Mindegy, hogy rusnya, vicces, hordható vagy hordhatatlan, legyen egyedi. Lehet kommentelni, ajánlani is!

The Hives – Usánka

Több sapka is akad a svéd Hives kínálatában, amik közül egyedül ezen a darabon akadt meg a szemünk. Most, hogy úgy tűnik beköszöntött a tartós mínusz, és idén is várható a "lesz-e elég gáz"-para, nélkülözhetetlen egy ilyen rendkívül melegnek kinéző hófehér usánka. A honlap szerint eredeti orosz gyártmányról van szó. Innentől egyre inkább értékelhető a dolog: nem kínai eszkábált, hanem eredeti orosz usánkát csaphatunk a fejünkre, ráadásul a középen található diszkrét Hives-logó sem varrott, hanem igazi svéd (gondolom csakis azért mert acél) embléma, ami szintén biztató. Nincs is annál idegesítőbb, mikor az ócska kínai fémlap rározsdál a hófehér műszőrmére.

Egyébként a színe a leggyengébb pontja az egész konstrukciónak, félő, hogy ha egy, mondjuk a Blaha Lujza tér havából gyúrt hógolyó jól fejen talál, a sapkánk soha többé nem lesz már a régi. Ugyanitt viszont pozitívumként meg kell jegyezni, hogy mindenhez tökéletesen passzol ez a fehér árnyalat.

Ha rendelni szeretnél, előtte mindenképpen kell a fejünk mérete, hiszen már abból is látszik, hogy Hivesék nem utaznak bóvliban, hogy a sapkának is számozása van, amit persze, ha gyakran vásárolunk kalapot, nem lesz gond kideríteni.

A trendiséget nyilván nem osztogatják olcsón, márpedig a Hives menő zenekar, az usánka is hasznos, a kivitelezés pedig igazán míves, ezért ez nem egy hagyományos sapkányi pénzbe kerül, hanem 60 Euróba (postaköltség nélkül!), ami akárhogy is számoljuk/várjuk 18 ezer forintnál mostanában nem sokkal lesz olcsóbb.

hives_usanka_7182442-origpic-dd4b5e.gif


rock the hives furamörcs



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása