2011.12.07. 15:40 – Lángoló Gitárok

Hírlevelet kaptunk a harmincéves Moby Dicktől

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

mobydick2011.jpg

A hazai thrash metal sarokköve, a soproni Moby Dick, idén ünnepli fennállásának 30. évfordulóját, amit egy új lemezzel koronáz meg. A jubileumi hanghordozót élőben december 10-én, a Fehérvár úti CLUB 202-ben headbengelhetik végig a műfaj rajongói.

 

Méltó jubileumi ajándék a rajongóknak az az új album, amely októberben A holnapok ravatalán címmel jelent meg és mindjárt a MAHASZ album eladási listájának első helyén nyitott, majd még négy héten keresztül szerepelt a legkeresettebb albumok TOP listáján. Az új lemezzel kapcsolatban Göbl Gábor, a banda basszistája így beszél: „A kompromisszum mentes fémzenénk, mely a mindennapjaink problémáiról szól, óriási energiákat szabadít fel."

 

Hat év koncertekkel teli időszak után született a mostani lemez. Ez idő alatt több mint 150 koncertet adott a zenekar szerte a Kárpát-medencében, s a hazai nagyfesztiválok állandó fellépője volt a banda. Az új MOBY DICK dalok tekintetében böjtölésre kárhoztatott rajongók étvágyát két komoly produkcióval igyekeztek csillapítani az elmúlt években. Egyrészt a fennállásuk 25. jubileumi évfordulóján rögzített teltházas PECSA koncertjük DVD filmjével, másrészt a Bálnavadászok című tribute albummal, amelyen szinte a teljes magyar rock mezőny - Depresszió, Kalapács, OSSIÁN, Junkies, Dariada, Akela, Auróra, Zanzibár - tisztelgett előttük egy-egy általuk választott meghatározó jelentőségű Moby Dick dal feldolgozásával.

 

Most azonban itt a várva várt új Moby Dick korong, s az élő bemutatója december 10-én, a budapesti CLUB 202-ben.


metál hír moby dick thrash



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása