2011.06.05. 13:30 – mista

Fejlövés bosszúból, fejlövés játékból - klipmegosztás (18+)

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Kings Of Leon lemegy délre egy farmra zenélni, ezért csinos lányok szöknek meg otthonról, a fiúk pedig tűzijátékot lopnak. Rihannát megerőszakolják Jamaicán, ezért később könyörtelenül agyonlövi az elkövetőt, mindezzel pedig felháborítja a szülőket. Az Is Tropical hamarosan kiadja első lemezét, új klipjében pedig gyerekek mészárolják egymást játékból, de kifejezetten kegyetlenül. A Maszkura és a Tücsökraj imádja a pesti nőket, ezért 3 percre megpróbálja elhitetni velünk, hogy a fővárosban csak szép nők élnek. Robyn egyedül táncol egy raktárban, és bár ezen kívül nem történik semmi, a végeredmény mégis nagyszerű. A Justice pedig Adidas-reklámos számához készített klipjében ártatlan bölényeket riogat az emberi civilizáció megmaradt darabjainak elpusztításával.


justice klip rihanna megaforce kings of leon robyn maszkura és a tücsökraj klipmegosztás is tropical



2011.06.04. 17:00 – Lángoló Gitárok

Nyerj bérletet a Novarockra!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Egy hét múlva ilyenkor már javában zajlik a Novarock első napja. Ha minden igaz, akkor mi éppen a Dregdet nézzük majd, de hogy ne legyünk egyedül, ezért most kisorsolunk kétszer két bérletet a fesztiválra, aminek ráadásul elég nagy értéke lesz hamarosan, lévén, hogy a fesztivál a kapunyitás pillanatában már biztosan teltházas lesz. Szóval aki el akar menni az osztrák-magyar határra egy jó nagyot bulizni olyan zenekarokra, mint az Iron Maiden, a Volbeat, a Linkin Park, a System Of A Down stb. az küldje el az info@langologitarok.hu címre annak a zenekarnak a nevét, akit a legjobban látni szeretne (a tárgyhoz kötelező beírni, hogy Lángoló-Novarock-játék). Sorsolás viszont csak azután lesz, ha ezt a blogposztot legalább 250-en lájkolják (tehát még egyszer: itt a blogon kell a poszt alatt a Like-ra/Tetszikre nyomni, nem a Facebookon). A nyerteseket emailben értesítjük.
UPDATE: A játékot Mogyoródi Kinga és Salamon Attila nyerték. Gratulálunk!


játék novarock



2011.06.03. 11:18 – lánggitár

Tervezd meg és add el a saját Kaiser Chiefs-lemezed!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A brit indie rock pár évvel ezelőtti hullámának egyik legnépszerűbb zenekara, a Kaiser Chiefs pár napja kijött egy új klippel, most pedig váratlanul megjelentette negyedik lemezét The Future Is Medieval címmel. Az annyira már nem is meglepő, hogy mindezt digitális formátumban teszik, azonban az már kifejezetten az, hogy a teljes lemezt saját képére formálhatja a vásárló. A Facebookon közzétett üzenet szerint a zenekar által felrakott húsz dalból tízet kell kiválasztani tetszőleges sorrendben. Ezután a lemez dizájnját is a hallgatónak kell véglegesíteni a megadott képekből, és ezt a tartalmat lehet letölteni 7,50 fontért. És ezzel még nincs vége, mert az elkészült verziókat a zenekar is közzéteszi az oldalán, sőt, meg lehet ezeket vásárolni, a Kaiser Chiefs pedig minden egyes eladott példányért egy fontot utal a készítőnek. A kereskedéshez a zenekar minden segítséget megad, még egy weboldalt is csinálhatunk a saját verziónkhoz, amit bárhová kirakhatunk a neten. A lemezt a Kaiser Chiefs hivatalos honlapján variálhatja mindenki, de ha csak a dalokat szeretnénk meghallatni, azt is megtehetjük.


indie rock hír kaiser chiefs



2011.06.03. 08:00 – Lángoló Gitárok

Magyarul énekel Pokolgépet a Hammerfall

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!


A magyar metálrajongók már biztosan felfedezték, hogy a svéd Hammerfall a most megjelent Infected lemezén Send Me a Sign címmel feldolgozta a Pokolgép 1991-es Hol van a szó dalát. A Lángoló Gitároknak viszont a fülébe jutott, hogy az angol nyelvű verzió mellett van magyar is, amit szintén a Hammerfall énekese, Joacim Cans ad elő, így meg sem álltunk addig, amíg meg nem kaparintottuk a dalt, most pedig borzasztó nagy örömmel jelenthetjük be a magyar metálballada svédek által prezentált premierjét. Természetesen alább meghallgatható az angol változat, valamint a Rudán Joe által énekelt eredeti is, illetve olvasható egy miniinterjú a svéd metálcsapat énekesével is, aki ráadásul Oscar Dronjak gitárossal ma este fel is lép a Pokolgép társaságában a csillebérci Metalfesten. Hát lehet ennél nagyobb boldogság bármilyen metálos számára? Nem nagyon.


interjú metál exkluzív hammerfall pokolgép



2011.06.02. 12:30 – _fá_

Valahogy minden olyan ismerős

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Roxette @ Papp László Budapest Sportaréna, 2011.06.01.

DKOKO20100601037
Az elején szeretném leszögezni, hogy soha nem voltam kifejezett Roxette-rajongó. Eddig eltelt éveim során akkori hangulatomtól függően hol a közepesnél kicsit rosszabb, hogy annál valamivel jobb zenekarnak tartottam a svéd duót, és mivel az MTV már nem volt szerves része az életemnek, volt választási lehetőségem. Tetszett bennük a jellemzően skandináv dalérzékenység, amit az Abbától kezdve az Ace Of Base-en keresztül Robynig mindenhol tetten lehet érni, de az mindig gyanús, ha egy zenekarnak a balladái a leghíresebbek. A fő ok, amiért megérdemel egy Roxette-koncert pár órát az életemből, az volt, hogy úgy éreztem, ezt a lehető legarcbamászóbb stadionrockot tényleg simán lehet élvezni egy stadionban.

Szerintünk: (2,5/5)
Szerintetek: (4,4/5)

pop roxette koncertbeszámoló



2011.06.02. 11:30 – Juhász Edina

Woodstock volt az egész tetőpontja - Joe Cocker-interjú

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!


Joe Cockerről a legtöbb embernek elsőre a You Can Leave Your Hat On című sztriptízes dal jut az eszébe, pedig ott volt ő már Woodstockban is 1969-ben, és ezt saját maga is az élete kiemelkedő pillanatának tartja. Joe Cocker június 5-én Budapesten lép fel. (Az interjú a nyomtatott Lángoló Gitárok magazinban jelent meg eredetileg.)


interjú pop rock offline joe cocker



süti beállítások módosítása