2012.01.03. 11:00 – Lángoló Gitárok

Justin Timberlake-ben látja magát Elton John

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Filmet fogatnak Elton John életéről. A moziról egyelőre nem sokat tudni, annyi azonban már bizonyos, hogy a popsztár aktívan részt vesz a készítésében. Már a forgatókönyv nagy része, valamint a rendező személye is megvan, egyre inkább körvonalazódnak az elképzelések, az viszont még a készítők számára is kérdéses, hogy ki alakítja majd a főszerepet, tehát magát Elton Johnt. Casting ugyan még nem volt, ám a popsztár brit lapoknak elárulta, személy szerint ő leginkább Justin Timberlake-et látná szívesen a szerepben.

"A kívánságlistámat Justin Timberlake vezeti, aki korábban már játszott engem egy videóban és igazán nagyszerűen alakított." – mondta Elton John. A videó, amit említ, egész pontosan a This Train Don't Stop There Anymore című számához készült klip, és a poszt végén látható, de ebből származik a fenti kép is.

A tervek szerint musical elemekkel is tarkított életrajzi filmnek egyelőre még a címe sem ismert, csupán annyit tudni róla, hogy a történet gerincét a zenész fiatal kora képezné. Ebben azt mutatnák meg, hogyan vált egy csodagyerekből az évek során igazi pop szupersztár.

A film forgatókönyvét Lee Hall írta, és bár ezen Elton John szerint kell még dolgozni, a szereplőválogatást pedig majd csak ezek után kezdik, a zenész azt ígérte, hamarosan bejelentik a pontos részleteket, amikor már az is biztos lesz, ki fogja alakítani a főszerepet.

Justin Timberlake szereplése egyébként egyáltalán nem tűnik elképzelhetetlennek, tudva, hogy a dalszerző-énekes az elmúlt években főleg a filmezésre koncentrál, és már többször nyilatkozta, hogy bár a zenélést sem hanyagolja Hollywood miatt, szeretné magát összetett, komoly szerepekben is kipróbálni. Egy jól életrajzi film jól eljátszott főszerepével pedig általában komoly esélyekkel lehet pályázni akár egy Oscar-díjra is, elég ha csak mondjuk Jamie Foxx szenzációs Ray Charles-alakítására gondolunk a Ray című filmben, ami ráadásul, hasonlóan a tervezett Elton John-mozihoz, annak idején szintén a megformált zenész aktív részvétele mellett készült.


film mozi hír életrajz justin timberlake elton john



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása