2012.01.20. 13:45 – Lángoló Gitárok

Dalrészletek Lana Del Rey közelgő debütáló nagylemezéről

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A hónap végén, egész pontosan január 30-án jelenik meg a tavalyi év egyik legnagyobb felfedezettjének tartott Lana Del Rey debütáló albuma Born To Die címmel, amiről most az énekesnő több dalának részletét is nyilvánosságra hozta. Mindezek mellett nyilatkozott a múlt hétvégi Saturday Night Live-beli, nagyon negatív reakciókat kiváltó fellépéséről is, ami kapcsán többen már karrierje igazi beindulása előtt temetni kezdték előadói pályafutását. A lapozás után meghallgathatók a dalrészletek, valamint Lana Del Rey véleményét is eláruljuk az üggyel kapcsolatban.

Mint azt a Lángoló is megírta, Lana Del Rey múlt szombati fellépése a Saturday Night Live-ban többeknél kiverte a biztosítékot nem csak a közönségből, de a szakmából is. Ezek közül a sajtó leginkább Juliette Lewis véleményét emelte ki, aki szerint az egész produkció olyan volt, mintha egy tinédzser lány bohóckodna a szobájában, de például Perez Hilton is a rémesen csapnivaló színpadi jelenlétet kérte számon az internet tavalyi nagy sztárjától, aki azért még igazán széles körben kevésbé ismert.

Mindezzel kapcsolatban Lana Del Rey most úgy nyilatkozott, ő rendkívül büszke arra, hogy felkérték a Saturday Night Live-ban való szereplésre, és azzal is tisztában van, hogy kiválóan tudni énekelni, más pedig nem nagyon érdekli. Őrül neki, hogy szerepelhetett a műsorban, de ha nem kapott volna lehetőséget, akkor is jól meglenne.

Feltételezhetően az énekesnőnek nem is nagyon volt más választása, mint valami hasonlót nyilatkozni, hiszen a hét elején még valóban úgy tűnt, az internetet elárasztó negatív kritikák alaposan rányomják a bélyegüket Lana Del Rey éppen startoló karrierjére, amit egy komolyabb magyarázkodás vélhetően csak tovább fokozott volna.

Most pedig már láthatóan ismét gőzerővel debütáló albumának megjelenésével foglalkozik, ennek jegyében tegnap fel is töltött a YouTube-ra két dalrészlet is a Born To Die 12 számából, ezek itt most a poszt végén rögtön meg is hallgathatók.

A National Anthem című szám egyébként korábban már egy nem túl jó minőségű verzióban kiszivárgott, akkor itt mutattuk meg. A lemez további, eddig nyilvánosságra került számairól itt és itt írtunk, az énekesnő első nagy költségvetésű klipjét pedig itt mutattuk be.


pop hír saturday night live lana del rey



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása