2012.01.24. 15:00 – Lángoló Gitárok

Rihanna a balhés Chris Brownnal kavar, Heidi Klum a balhés Sealtől válik

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Napok óta azzal van tele az amerikai bulvársajtó, hogy Rihanna és Chris Brown talán újra összejöttek, vagy ha nem is járnak ismét együtt, de legalábbis – mint azt már a Velvet is megírta – valószínűleg összejárnak dugni. Mindezt természetesen ismeretlen források nyilatkozataira, valamint például arra alapozva írják, hogy vasárnap este a két híresség ugyanazon a szórakozóhelyen tartózkodott, majd egymástól nem sok idő különbséggel, külön-külön hagyták el a klubot, és hát ki tudja, mi történhetett ezután. Ráadásul a források szerint egy-egy éjszakás kapcsolatuk már lassan egy éve tart, pedig a nőkkel híresen tisztelettudó Brownnak egyébként van barátnője, egy Karrueche Tran nevű modell. Közben Seal és Heidi Klum válásának valódi okát is tudni vélik az amerikai bulvárlapok. Bővebben ezekről a lapozás után.

Mint az a fenti képen is jól látható, volt idő, amikor Rihanna és Chris Brown nagyon jól megvoltak, csak hát ugye utána jött az emlékezetes eset, amikor a férfi szinte felismerhetetlenre verte a fiatal énekesnőt, kapcsolatuk pedig véget ért.

Amerikai bulvárlapok persze azóta rendszeresen szóba hozzák, hogy a két zenész között egyesek szerint annyira erős a vonzalom, hogy egyszer még úgyis összejönnek, ráadásul egy pár évvel ezelőtti nyilatkozatában maga Rihanna sem zárta ki, hogy egyszer még lesz köztük valami.

Ennek az eljövetelét látják most beteljesülni az amerikai bulvárlapok, akik napok óta azon rágódnak, vajon mi lehet az egykori pár között. Egyes névtelen (naná) források szerint Rihanna rendszeresen meglátogatja Brownt, ha Los Angelesben tartózkodik, és titokban egyre több időt töltenek újra együtt. Egy másik informátor szerint már legalább egy éve összejárnak szexelni, Brown pedig szemrebbenés nélkül csalja meg barátnőjét, a modellként dolgozó Karrueche Trant, és biztosra veszik, hogy valójában már újra együtt járnak, amit rövidesen a nyilvánosság előtt is felvállalhatnak.

Mindezekre előbb Chris Brown szóvivője, majd maga az énekes reagált és elmondta: ő és Rihanna csak baráti viszonyban vannak, ezen kívül semmi sincs közöttük, bárki bármit is állítson, ráadásul soha nem csalná meg aktuális barátnőjét.

Rihanna ezidáig érdemben nem reagált még a híresztelésekre, azt azonban az említett korábbi nyilatkozata után sem tartotta titokban, hogy jó viszonyban van a férfival, aki korábban agyba-főbe verte, például rendszeresen szoktak kommunikálni a Twitteren. Az amerikai lapok ugyanakkor arról is írnak, hogy az énekesnő barátnői aggódnak Rihannáért, féltik ugyanis az erőszakosságáról és dühkitöréseiről ismert Browntól.

És ha már dühkitörés: némileg ide kapcsolódó hír, hogy Seal és Heidi Klum a napokban bejelentette, hogy hét év házasság után elválnak egymástól.

Persze természetesen, mint azt ilyenkor szokás, hozzátették, hogy nagyon tisztelik egymást és továbbra is barátok maradnak, ugyanakkor velük kapcsolatban meg éppen arról cikkezik a bulvársajtó, hogy szakításuk legfőbb oka, hogy a brit énekes képtelen kontrollálni heves dührohamait, ami házasságuk alatt nem csak a szupermodellt, de az utóbbi időben már gyermekeiket is megviselte, ezért döntött Klum a válás mellett.

Seal egyébként hamarosan tervezi kiadni következő nagylemezét, amivel a hírek szerint nemzetközi turnéba is kezd. Az énekes legutóbbi albuma a Soul 2 címet kapta, tavaly nyáron pedig Budapesten is fellépett.


pop bulvár hír soul r&b rihanna házasság heidi klum seal chris brown



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása