2012.01.25. 13:00 – mista

You Don't Know (For Fuck's Sake) – Ed Sheeran és Yelawolf közös dala

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Ed Sheeran nevét nálunk még elég kevesen ismerik, de nem lesz ez így már sokáig, ez egészen biztos. A 1991-ben született, tehát pofátlanul fiatal srác a megszállott zenebuzik figyelmét már pár éve felkeltette saját kiadású dalaival és YouTube-videóival, a könnyűzenében az átlagnál tájékozottabbak pedig legkésőbb tavaly fel kellett, hogy figyeljenek rá, amikor előbb megjelent No. 5 Collaborations Project című saját kiadású albuma (amin olyan MC-kkel működött közre, mint Wiley, vagy P. Money), aztán The A Team című slágere, végül pedig szeptemberben az első nagy kiadó által gondozott lemeze, ami azóta további slágereket is hozott. A + című lemezzel Sheeran az első helyig jutott a brit albumlistán, ami debütálásnak finoman szólva is erős, úgyhogy az már nem is túl meglepő, hogy nemrég meg azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy ő kapta a legtöbb jelölést az idei Brit Awardsra. Na, most ettől a sráctól mutatunk be egy vadiúj felvételt, amin az amerikai rapperrel Yelawolffal hallható együtt, akit pedig maga Big Boi ajánlott a figyelmünkbe a tavalyi Balaton Soundon.

Sheeran nemrég jelentette be, hogy még ebben a hónapban kiadja legújabb négyszámos kislemezét, ami a The Slumdon Bridge címet viseli, a fenti dal is ezen szerepel, és már tegnap óta ingyenesen letölthető a srác hivatalos weboldalán elhelyezett linkről.

A hamarosan megjelenő EP többi száma is Yelawolf közreműködésével készült, akinek kilétét egyébként Sheeren sokáig titokban tartotta, majd nemrég azt írta róla a Twitteren, hogy jelenleg ő a kedvenc amerikai rappere.

Az új dal hangzása egyébként némileg eltávolodik a Sheerantől megszokott akusztikusabb vonaltól.


pop hiphop hír soul r&b brit awards yelawolf ed sheeran



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása