2012.01.26. 09:00 – mista

Simon Cowell DJ-tehetségkutatót indít az X-Faktor mintájára

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Múlt héten írtunk róla, hogy Tiesto arról beszélt a New York Timesnak, hogy mára végérvényesen bebizonyosodott, hogy a DJ-k az új rocksztárok. Az elektronikus tánczenék és a DJ-kultúra az elmúlt évben óriási és nagyon gyors népszerűségre tett szert az Egyesült Államok fiataljainak körében, ennek kapcsán kérdezték a híres holland lemezlovast a mértékadó lapban, és ha valaki ezidáig nem gondolta volna, hogy szavainak és ennek az egész jelenségnek hamarosan komoly következményei lesznek, hát majd most meglátja. Simon Cowell X-Faktor-mogul ugyanis bejelentette: napjaink rocksztárjai valóban a DJ-k, úgyhogy itt az ideje, hogy az énekes-tehetségkutató mintájára elkészítsék a lemezlovasok X-Faktorát, amiben új, friss DJ-tehetségek felkutatása és bemutatása lesz a cél. Ugye már mindenki alig várja?

Terveiről Cowell elmondta, hasonló jellegű műsort indítanának, mint a világszerte népszerű X-Faktor, ám ebben a lemezlovasok kerülnének középpontba, popsztárok helyett ezúttal tehetséges DJ-k karrierjének beindításához kívánnak asszisztálni. Meg persze egy nagy nézettségű, jól jövedelmező show-t indítani – ezt már nem ő mondta, ezt mi mondjuk.

A tervek szerint a műsort Cowell saját produkciós cége és egy másik közösen készítenék, ez a másik pedig nagy eséllyel Will Smith és feleségé, Jada Pinkett Smith Overbrook nevű cége lesz. Már el is kezdték az egyeztetéseket, ezidáig úgy tűnik, mindkét fél nagyon pozitívan áll a dologhoz.

Cowell szerint egyébként már jó ideje terveztek hasonlót, most már viszont teljesen egyértelmű, hogy elérkezett a remek pillanat egy ilyen jellegű műsor elindításához.

Arról egyelőre nincsenek információk, hogy mely brit és amerikai tévécsatornákon futna majd a műsor, valamint egyéb részletek is kérdések még, de Cowell hamarosan tovább információkat ígér. Lélegzetvisszafojtva várjuk.

Egyébként Will Smith részvétele a produkcióban (még ha csak közvetett is) akár azt is mondhatnánk, hogy adja magát, hiszen annak idején philadelphiai tiniként az ő karrierje is egy DJ mellett, a DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince hiphop-formációval indult.


pop hír show elektronikus tiesto simon cowell x faktor



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása