2012.01.31. 08:00 – mista

Mindjárt itt az Air új nagylemeze – részletek az albumról

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Alig egy hét múlva, február 6-án, azaz jövő hétfőn adja ki legújabb lemezét a francia elektronikus duó, az Air. Ez itt a borítója, a címe Le Voyage Dans La Lune lesz, a továbbiakban pedig még elárulunk róla néhány dolgot, mutatunk róla egy dalt és pár számrészletet is.

Az új Air-album közvetlen előzménye, hogy a páros készítette a zenét Georges Méliès Utazás a Holdba című 1902-es némafilmjének az idei Cannes-i Filmfesztiválon bemutatott felújított változatához, ez a munka adta a művészi inspirációt Jean-Benoît Dunckel és Nicolas Godin számára hetedik stúdiólemezük elkészítéséhez.

A lemezen tizenegy szám szerepel majd, ezek közül a december elején megjelent Seven Stars című felvételről már írtunk korábban. A dalban a franciák mellett Victoria Legrand, az amerikai Beach House együttes énekesnője szerepel, és nem csak énekel, de a szám szövegét is ő szerezte.

Ezen kívül néhány hete az iTunesról letölthető már a lemez egy másik száma, a Parade is. Ennek, valamint a szintén a lemezen szereplő Sonic Armada című számnak egy-egy részlete már a YouTube-on is hallható a felújított, kiszínezett Utazás a Holdba néhány perces részleteinek aláfestéseként.


pop hír elektronikus air beach house victoria legrand



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása