2012.01.31. 06:01 – Lángoló Gitárok

These Days - Exkluzív Foo Fighters-klippremier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Január 6-án jelent meg a Foo Fighters These Days című kislemeze, amihez most elkészült a klip is, és aminek hivatalos magyarországi premierje itt és most van a Lángoló Gitárokon. Dave Grohl nemes egyszerűséggel a legnagyobb kedvencének titulálta a számot a saját szerzeményei közül, úgyhogy nézzük is meg a hozzá készült turnéra indulós-koncertezős-backstage-ben hülyülős videót!

 

A dal a Foo Fighters legutóbbi Wasting Light lemezéről származik, amiről itt fejtettük ki kicsit bővebben a véleményünket, beszerezni pedig itt lehet fizikailag, itt pedig digitálisan

A These Daysnek amúgy már volt egy amolyan félhivatalos klipszerűsége, már ha a David Letterman show-jában elkövetett előadást annak vesszük:


premier rock hír exkluzív foo fighters



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása