2012.02.16. 14:30 – Lángoló Gitárok

Az Iron Maiden ismét megidézi a múltat

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Maiden England World Tour címmel ismét múltidézésbe kezd az Iron Maiden, ami már a harmadik fejezete az angol zenekar nosztalgiázós körútjainak. Ezen a turnén a metálcsapat az 1988-as Maiden England videót veszi majd alapul, amit a Seventh Son Of A Seventh Son lemez turnéján rögzítettek. Természetesen nem csak azokat a dalokat játsszák majd el, mint akkor, hanem meglepetésekkel is telepakolják a műsort, a látvány pedig a Maidentől megszokottan grandiózus lesz, ígéri Bruce Dickinson énekes. A turné idén csak az Egyesül Államokba és Kanadába jut el, de jövőre jön a világ többi része, így Európa is. A most bejelentett állomások első szakaszában Alice Cooper, később pedig a Coheed And Cambria játszik majd az Iron Maiden előtt, mint különleges vendég.

A rendkívül népszerű metálzenekar a kétezres évek közepén adtak ki a csak korai dalokat tartalmazó The Early Days DVD-t, ami után egy ugyanilyen elnevezésű turnéba kezdtek. A következőt az eredetileg 1985-ös Live After Death videó 2008-as DVD kiadása kezdte, illetve a turnéval egy időben megjelent a Somewhere Back in Time válogatás is a  Powerslave, a Somewhere In Time és a Seventh Son of a Seventh Son dalaival, és az akkori, a Szigete nulladik napját is elérő turné is erről az időszakról szólt. Utóbbiból készült a Flight 666 film is, amiből itt egy részlet:


metál hír iron maiden



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása