2012.03.05. 10:00 – Lángoló Gitárok

Az Arénában zúz a Prodigy április végén

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Biztosak vagyunk benne, hogy sokan vannak ebben az országban, akik a zenebuzik gyakori gúnyolódásai ellenére is úgy érzik, nem látták még eleget a Prodigyt, és a nyári fesztiváloktól függetlenül is elmennének egy koncertjükre mondjuk az Arénába. Nekik fog nagy örömet okozni a mostani bejelentés: április 28-án újra Budapesten lehet ugrálni több mint 20 év legnagyobb Prodigy-slágereire.

Sokszor mondtuk már, mennyire megosztó zenekar a metálvilágban a Metallica. A Prodigy kb. ugyanez a dance-oldalon: az együttes koncertjein minden alkalommal több tízezer ember őrjöng, a Facebookon több millió rajongójuk van, Liam Howlett és zenekara a kilencvenes években pedig nem túlzás, gigaslágereket adtak a világnak. A Voodoo People, az Out Of Space, a No Good, a Smack My Bitch Up vagy a Firestarter mindenki által ismert. Számos kislemezük, 1992 óta pedig összesen öt nagylemezük jelent meg, legutóbbi, Invaders Must Die címmel 2009-ben. Több mint 25 millió lemezt adtak el világszerte, ami az elektronikus műfajban kimagasló teljesítménynek számít, nemrég pedig a meghatározó magazin, a Mixmag olvasói minden idők legjobb dance-előadójának választották őket.

Ennek ellenére azok is sokan vannak, akik a hosszabb hallgatás után a kétezres évek második felében visszatérő együttes minden megmozdulását, újabb zenéiket, albumaikat, és például gyakorinak mondható hazai fesztiválfellépéseiket csak gúnnyal és iróniával tudják fogadni.

Utóbbiak reakciói borítékolhatók annak hírére, hogy a Prodigy idén tavasszal arénakoncerttel látogat Budapestre, ennek ellenére az is biztos, hogy sokaknak jelent majd egy újabb nagy bulit az esemény.

A koncertre jegyek kaphatók a Ticket Express jegyirodáiban és az Eventim hálózatában.


koncert hír dance elektronikus techno prodigy



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása