2012.03.22. 12:00 – [MTI] Lángoló Gitárok

The Subways-koncert az A38-on

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Idén nemcsak a Sziget fesztiválra tér vissza a The Subways, hanem előtte az A38 hajóra is: a brit rockzenekar tavaszi turnéja keretében március 26-án, hétfőn lép fel az újbudai koncerthelyszínen, 2010 után újra. 

A The Subways Billy Lunn (gitár, vokál), Charlotte Cooper (basszusgitár, vokál) és Josh Morgan (dob) triója. A kétezres évek elején életre hívott együttes aránylag rövid idő alatt bekerült a jelentősebb brit könnyűzenei fesztiválok visszatérő fellépői közé.

A zenekar tavaly szeptemberben jött ki legutóbbi lemezével, a Money and Celebrity című album borítójához, füzetéhez kapcsolódó művészeti munkát a zenekar rajongóival együttműködve hozta létre.

Az eddigi három stúdiólemez és rengeteg EP olyan számokat adott a világnak, mint a Rock & Roll Queen vagy az I Want to Hear What You Got To Say.

A hétfő esti koncerten az A38-on a Subways előtt két magyar zenekar, a Nonverse és a Cante Diem lép fel.


indie rock koncert hír program subways



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása