2012.03.23. 08:00 – Lángoló Gitárok

Neverending Circle & My Virtue – Két dal a Stubborntól

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A 2008 májusában Kerekegyházán alakult Stubborn zenekar 2011 elején a szegedi Amatours tehetségkutatón elnyerte a legextrémebb előadónak járó különdíjat, tavaly nyáron a miskolci Gyár fesztivál Azfeszt tehetségkutatóján harmadik helyezést értek el, aminek eredményeként a zsűritől a Lángoló Gitárokon való szereplés lehetőségét is elnyerték. Ennek köszönhetőn a lapozás után bővebb információk olvashatók, valamint két szám is hallható a zenekartól.

A négy alapító taggal, Halák Árpáddal (vokál), Bodor Péterrel (gitár), Varga Mátéval (dob), valamint Horváth Gyulával (basszusgitár) alakult együtteshez 2010-ben Kaldenekker Ferenc gitáros is csatlakozott.

2011 januárjában jelent meg első kislemezük szerzői kiadásban, ami a The Infinity Has Just Begun címet kapta, majd ezt egy koncertsorozat keretében mutatták be.

Még szintén a tavalyi évben megírták és elkezdték rögzíteni a Grab the Key című EP-t, ami most, március ötödikén látott napvilágot.

Az ötszámos új anyagról, aminek designját a Barber's Art készítette, két dal hallható most itt a poszt végén, a teljes kislemezt pedig a zenekartól lehet megrendelni. Ezzel kapcsolatban a Facebook-oldalukon kaphatnak bővebb információt az érdeklődők.

Stubbornnek persze jövőre vonatkozólag is vannak tervei: jelenleg a legfőbb céljuk, hogy minél több emberhez el tudják juttatni a Grab the Key EP-t, leginkább koncertjeik által.


rock metál hardcore hír stubborn



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása