2012.05.31. 10:16 – Lángoló Gitárok

Három hét múlva indul a Fishing On Orfű

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

fishing2011_borbasmatyas.jpgAhogy azt már megszokhattuk, a Fishing On Orfű szervezői idén is a hazai alternatív zenei színtér együtteseiből válogatták össze az Orfűi tó partján lévő fesztivál fellépőit. A Magyarországon alig koncertező Európa Kiadó és az idén mindössze a Fishingen játszó Isten Háta Mögött mellet itt lesz pár fontosnak számító külföldi előadó is, olyanok mint az angol Modestep vagy a szintén onnan származó Chew Lips, az amerikai Astronautalis vagy a francia Inspector Cluzo. (A magyarokat nem soroljuk fel külön, klikk ide a teljes programért.) (Fotó: Borbás Mátyás)

A fesztivál szervezői idén is kiemelt figyelmet fordítanak a fesztivál szabadidőprogram-kínálatára. A Hosszúlépés Fröccs(kul)túra 2012-ben is rendkívül népszerű: az illusztris vezetők (Lévai Balázs, Lovasi András, Szabó Balázs, Varga Livius) által vezetett könnyed fröccsfeltáró program helyei 2 óra alatt beteltek. Aki inkább a söröket kedveli, annak jó hír, hogy a közeli magyarhertelendi sörfőzdébe idén sörtúrát is indítanak a szervezők. A festői környezetben elterülő Orfűn és környékén idén is számos gyalogos-, kerékpár- vagy akár barlangtúrán is részt vehetnek az aktív kikapcsolódásra vágyók, továbbá idén is megszervezésre kerülnek a Fishing sportbajnokságai. Programjainkra ajánlatos jó előre jelentkezni ezen a weboldalon, ahol minden további információ is megtalálható.

A Fishing főszervezőjeként is aktív Lovasi András zenekara, a tavaly előtt feloszlott Kispál és a Borz idén lenne 25 éves. Ez alkalomból a fesztivál és a Megadó Kiadó örömmel teszi közzé a Kispál 2010-es utolsó Fishinges koncertjének teljes egészét, amely a frontember szerint "Bizonyos szempontból talán hangulatosabb is lett, mint a Szigetes búcsúkoncert." A 21 dalt felvonultató orfűi búcsú itt tekinthető meg:

A közérdeklődésre való tekintettel napijegyek június 1-től korlátozott számban 4600 Ft-os áron kaphatóak az Interticket országos hálózatában, vagy online a fishingonorfu.jegy.hu weboldalon. Június 20-ig a 3 napos bérletek 9600 ft-os áron, sátorhelyek pedig 500 ft-ért válthatóak ugyanitt.


fesztivál kispál és a borz fishing on orfű



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása