2012.06.01. 16:15 – Hirdetés

Születésnapi meglepetés az Ötkerttől – Nyerj jegyet az Atomic Hooligan koncertjére!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

atomic.jpgJövő héten ünnepli 2 éves születésnapját Budapest népszerű szórakozóhelye, az Ötkert. Ebből az alkalomból a Lángoló Gitárok öt szerencsés olvasója egy-egy páros belépőjegyet nyerhet  a kultikus szigetországi breakbeat csapat, az Atomic Hooligan koncertjére. 

Ehhez nem kell mást tenni, mint játszani, ennek részeként pedig legelőször is lájkolni a Lángoló Gitárok, valamint az Ötkert Facebook-oldalait, majd pedig a jatek@langologitarok.hu címre egy Lángoló-Atomic Hooligans-Játék tárgyú levélben elküldeni nekünk a választ a következő kérdésre: Hányadik születésnapját ünnepli idén az Ötkert? A játék során ezúttal is fontos, hogy a megfejtések az imént megadott tárgyú levélben érkezzenek, aki nem így küldi a megfejtést, biztosan nem fog nyerni. A válaszokat jövő kedden éjfélig várjuk, a nyerteseket szerda délelőtt emailben értesítjük. 

Ötkert Happy Birthday Week, 2012. június 6., szerda, 21 óra

Atomic Hooligan (UK) feat. MC Sirreal (UK, Freestylers) & KW Armz (UK) & MC Manners (UK, Freestylers)

Warm up:  Gerysson
After:  Garfield
Belépő: 2000 Huf, lányoknak lefogyasztható. 

Az Ötkert Happy Birthday Week további programjaiért katt ide: www.facebook.com/otkert


hír program breakbeat ötkert atomic hooligan



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása