2012.06.05. 15:58 – Hirdetés

Nagy Nyári Közönségpárbaj a Szilvupléban! - Lépj fel a zenekaroddal és nyerj!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

kozonsegparbaj.jpgA Szilvuplében évek óta a magyar könnyűzenei élet rengeteg képviselője fordult meg az amatőr, félprofi, hobbi és hivatásos zenekarok közül is. Számos amatőr zenekar kapott itt már fellépési lehetőséget, a jazztől a metalig, játszott már itt a Fish!, Kiss Tibi, a Marlboro Man, a Jambalaya vagy az Ivan & the Parazol. A klub mindig is szem előtt tartotta, hogy minőségi helyszínt, technikát, körülményeket biztosítson azok számára, akik még nem nőttek bele a Puskás Ferenc Stadionba vagy a Petőfi Csarnokba.

Az idei nyári szezonban a Szilvuplé szeretne lehetőséget adni, hogy a fiatal, még ismeretlen tehetségeknek fellépési lehetőséget támogasson. Ezért június 14-től elindul Közönségpárbaj! A verseny alapgondolata, hogy minél jobb egy zenekar, annál többen járnak a koncertjükre. Természetesen szakmai zsűri is lesz, illetve több koncertszervező is részt vesz majd szemlélőként az eseményen, így akiknek itt sikerül felhívniuk magukra a figyelmet, azoknak a következő szezonra már biztosított lehet a fellépési lehetőségük.

A jelentkező zenekarok a verseny első fordulójában 2012 június 14-től két hónapon keresztül csütörtök, péntek és szombati napokon lépnek fel. Minden nap három zenekar lép színre és még aznap továbbjutót hirdetünk.

Játékszabályok

A fellépő zenekarok a koncertjükre érkező közönség létszáma és azok fogyasztásának függvényében gyűjtenek pontokat. Minden érkező rajongó 1 pontot, és minden a rajongók által a Szilvuplé pultjánál lefogyasztott 1000 forint szintén egy pontot ér. Az a zenekar, amely adott este a legtöbb pontot gyűjti, továbbjut a középdöntőbe, ahol a kihívás még nagyobb lesz.

Fődíj: 150.000 forint.

Egyéb díjak: próbaterembérlet, stúdió, hangszerkiegészítők, fellépési lehetőségek, italcsomagok.

A rendezvényhez olyan támogatók adják a díjakat és a nevüket, mint például az egyik legigényesebb budapesti stúdió, a Kazoo, vagy a Mezzoforte. Természetesen alkoholtámogatónk is van, a Bols szállítja a zenekaroknak a jól megérdemelt töményt.

Jelentkezés: Nevezési díj 5000 forint zenekaronként.

További információk a versenyről: www.facebook.com/kozonsegparbaj


hír tehetségkutató



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása