2012.06.11. 13:41 – [MTI] Lángoló Gitárok

Magyarok lopták el a Limp Bizkit gitárját a Nova Rockon

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Elloptak a Limp Bizkit zenekar egyik gitárját a hétvégi Nova Rock fesztiválon Ausztriában, két magyar színpadi munkás a gyanúsított - közölte hétfőn az osztrák rendőrség. A hétezer euró (mintegy 2,1 millió forint) értékű elektromos gitárt nem sokkal vasárnap éjjeli eltűnése után megtalálta a rendőrség egy közeli erdős területen elrejtve, mintegy 500 méterre a fesztivál területétől. Tettesként egy 21 és egy 23 éves magyar kölcsönmunkást azonosítottak, akiknek szabad bejárása volt a színpadra. A két férfi ellen feljelentést tettek nagy összegű lopás címén. A gyanúsítottak szabadlábon védekezhetnek. (Volt fesztiválos fotó: Barakonyi Szabolcs)

A Nova Rock az egyik legnagyobb ausztriai szabadtéri rockfesztivál, amit közvetlenül az osztrák-magyar határon rendeznek meg. A háromnapos rendezvényen vasárnap este a Metallica fellépésével fejeződött be, a Limp Bizkit szombat este volt a Red Stage főzenekara. Rajtuk kívül olyan csapatok látogattak el a szántóföldi buliba, mint a Slayer, a Mastodon, a Die Toten Hosen, a Kasabian vagy a Cypress Hill. Pénteken a Within Temptation és Marilyn Manson koncertje a viharjelzés miatt elmaradt, és a most visszatérő Refused fellépését is félbe kellett szakítani.


fesztivál hír novarock limp bizkit



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása