2012.08.14. 11:00 – Lángoló Gitárok

Gesztenyefák alatt - Heaven Street Seven-dal és -klippremier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

hs7_gesztenye.jpgÚj dallal és új klippel jelentkezik most készülő nagylemezéről a Heaven Street Seven, amely négy év után, szeptember végén mutatja be legfrissebb stúdióalbumát. A most debütáló, Gesztenyefák alatt című dal már a második olyan felvétel, amelyet még a lemezmegjelenés előtt megismerhet a közönség, sőt, klip is készült hozzá. „A Gesztenyefák alatt videoklipjét közösen találtuk ki Hosszú Gáborral, aki A réten klipjét is csinálta. Mivel ő gyakorlatilag gyerekkorom óta jó barátom - és mellesleg kiváló frontembere az Uzipov zenekarnak – nagyon könnyen kerülünk egy hullámhosszra és a kreatív munka során is kihagyhatjuk a felesleges köröket, így az alapötletből ő pont olyan képi világot tudott létrehozni, ami az én fejemben is volt. A forgatás a Fishing on Orfű fesztiválon zajlott, és sok nagyon kedves és segítőkész fesztiválozó is szerepel benne, akiknek ezúton is köszönjük. Na meg persze magának a fesztiválnak a lehetőségért és a hibátlan hangulatért" – mondta a klipről Szűcs Krisztián, a zenekar frontembere, aki szívesen emlékszik vissza a forgatásra. „Gyakorlatilag csak emlékezetes dolgok történtek, de a legvidámabb szerintem a két nagyon jó fej biztonsági ember, Uzsi és Csillag éneklése, illetve az, amikor Uzsi felemel engem, mint valami Pinokkiót. Nem beszélve a csak latinovits-i mércével mérhető birka színészi alakításáról, aki nem kért, de kapott gázsit takarmányban."

Na és mi van a gesztenyefák alatt? – tettük fel a kérdést az énekesnek. „ÖÖÖÖÖ.. hát egy nő meg egy férfi, de erről inkább George Orwellt kellene megkérdezni, akinek az 1984 című kultikus regényében szerepel ez az ominózus két sor". Vagy klikk a klippre, hogy kiderüljön.


premier rock hír exkluzív heaven street seven



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása