2012.08.17. 14:48 – Hirdetés

BB Boglári Szüreti Fesztivál

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

BB_kretas_citylight_150_dupla_BBlogo.jpgBalatonboglár - (2012. augusztus 17. - 2012. augusztus 20.)

A BB Boglári Szüreti Fesztiválon bármi megtörténhet. Új barátságok köttetnek és új szerelmek születnek. Vizes bikiniben üvölthetjük, hogy "Hajolj bele a hajamba!", este pedig szerelmesen súghatjuk egymás fülébe, hogy "Ha végleg elmegyek, kapsz egy képet rólam".

A fesztiválon idén többek között olyan fellépők várnak, mint Péterfy Bori, a Belmondo, az Esti Kornél, Bárány Attila, FankaDeli, a Firkin, a Hot Jazz Band, Oláh Ibolya és Tóth Gabi. A zenei programok mellett lesz BB kvízjáték, valamint táncház és gyermekműsorok is.

Augusztus 19-én, vasárnap a szüreti felvonulást követő lézershow és tűzijáték alatt olvadhatunk egymás karjaiba, miközben a BB új borát ízlelgetjük. A fesztiválon mutatkozik be ugyanis az idei nyár üdvöskéje, az alacsony alkoholtartalmú Arany 7 Rosé. További különlegesség, hogy az ünnepi hétvégén avatják borrendi taggá Nagy Ferót.

Érdemes tehát felcsapni a napszemüveget és helyet csinálni a fényképezőgépen, emlékezetes pillanatból ugyanis lesz bőven. Augusztus legnagyobb ingyenes balatoni bulija vár mindenkit a Platánstrandon, aki tudja, hogy azért bőven tartogat még meglepetéseket az idei nyár.


programajánló



süti beállítások módosítása