2012.09.25. 15:00 – Lángoló Gitárok

1993 - Rengeteg szintivel újít a Hangmás (dalpremier)

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

hangmas_uj.jpgA tavalyi, meglehetősen erősre sikerült nagylemez után a Hangmás egy új EP kiadására készül, amelyet a zenekar nemrég egy pesti gerillakoncerten promózott. A nemsokára megjelenő EP-hez kapcsolódóan most itt az első dal, amely a Lángoló Gitárokon hallgatható meg először. Az 1993 első hallásra egy sokkal rádióbarátabb alkotásnak tűnik, mint a Ragadozón található szerzemények, keveredik benne a Hangmás korábbi diszkódobos szintipopja és 2008 hamar levitézlett new rave-mániája. (Zenekari fotó: Ív & Candie)

"Az 1993 egy széttépett, összeragasztott polaroid a múltból, amit a fiók mélyén találsz. Mindazokhoz szól, akik egyszer fontosak voltak, de eltűntek az életünkből, mintha soha nem lettek volna. Ők azok, akik örökre ugyanabban az évben ragadnak, akár 1993-ról, akár 2008-ról van szó." - mondja az új szerzeményről Minda Endre, a Hangmás frontembere. A megrögzött Hangmás-rajongók viszont előre félhetnek, mert ezzel a dallal a budapesti zenekar egyértelműen a rádiós és tévés megjelenések felé vette az irányt, ami ugye az igazán trú arcok szemében egyenlő bakancsos gyomorrúgással. Az új dalokat először a szeptember 28-i Akváriumban tartott koncerten hallhatja a közönség, ahol a Hangmáson kívül fellép még az Esti Kornél, a Cante Diem és a Tesco Disco is.


indie premier rock hír exkluzív hangmás



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása