2012.09.26. 14:00 – Lángoló Gitárok

Mindjárt megjelenik Ákos új nagylemeze - Ingyen premier est 10 Lángoló-olvasónak

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Akos_2084.jpg2084 címmel október 3-án jelenik meg Ákos új nagylemeze. A két év munkáját összegző, szintipopos hangzású anyag tizenhárom új dalt tartalmaz majd. Az album ajándék DVD-vel jelenik meg. A DVD-n az egész album hallható dolby stereo, Dolby Digital 5.1 és DTS formátumban. Szerepel a korongon az Előkelő idegen és a Tipikus sztereó klipje is, valamint melléjük egy tízdalos koncertfilm is felkerült, amelyet a 20. Sziget nulladik napján rögzítettek. A '80-as évek szintihangzását idéző albumon a hangtervezéstől a komponáláson-feljátszáson-feléneklésen át a hangszerelésig minden Ákos munkája. Az anyagot Lepés Gábor hangmérnök rögzítette és keverte, a maszterért Sellyei Tamás felel, a borítófotókat Emmer László fotóművész készítette. A lemezbemutató december 15-én lesz a Papp László Budapest Sportarénában, viszont van lehetőség akár már a jövő héten is élőben látni Ákost, méghozzá egy klubkoncerten, ingyen. Részletek alább.

Ákos a megjelenés napján, tehát október 3-án zártkörű premier estet tart a budapesti Akváriumban, ahol a Lángoló Gitárok olvasói közül is ott lehetnek tízen. Egyszerűen csak két kérdésre kell tudni a választ és máris bekerülnek a virtuális kalapba.

1. Melyik dalra készült az első klip Ákos új lemezéhez?
2. Hol forgatták a Tipikus sztereó klipjét?

A megfejtéseket október 2-án délig várjuk a jatek@langologitarok.hu címre. Kizárólag a Lángoló-Ákos2084-Játék tárgyú leveleket fogadjuk el.

A premier est műsorát ezúttal amúgy a rajongótábor döntheti el, egy facebookos szavazással, de várhatóan a koncert meglepetést is tartogat majd. A 20 órai előadásra kizárólag játék útján lehet bejutni, és természetesen ott már majd kapható lesz az új album is.


pop hír ákos



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása