2012.09.28. 14:51 – Lángoló Gitárok

Petíció a Mike Love-féle Beach Boys ellen

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

BruceJohnstonMikeLovePRPlus_t653 (1).jpgMúlt héten számoltunk be róla, hogy az ötvenéves jubileumi turnéját ma este Londonban befejező, őstagokkal, köztünk a zeneszerzőzsenivel, Brian Wilsonnal felálló The Beach Boys tovább folytatja a turnézást, de a csapatban csak a zenekar indulása óta egyedüli állandó tagként jelen lévő, a névjogokat is birtokló Mike Love (a képen jobbra), illetve a Beach Boyshoz 1965-ben csatlakozott Bruce Johnston (a képen balra) marad meg, mindenki más, így Wilson mellett Al Jardine és David Marks is mehet a dolgára. Az első reakciók még udvariasak voltak, azóta viszont kiderült, hogy semmi baráti nem volt a válásban, mindenki értetlenül áll Love döntése előtt.

Wilson például így nyilatkozott a CNN-nek: "Csalódott vagyok. Nem értem Mike miért nem akar Allel, Daviddel és velem turnézni. Elvégre mi vagyunk az igazi Beach Boys." Sőt, Wilsonnak konkrét tervei is voltak a zenekarral, például egy igazi rock and roll lemezt is szeretett volna a többiekkel rögzíteni. Annak érdekében, hogy Love gondolja meg magát, még egy online petíció is indult, amit jelenleg több mint 6500-an írtak alá. Egyébként 2001 és 2011 között Mike Love és Bruce Johnston alkotta a Beach Boys magját, akik folyamatosan változó vendégzenészekkel turnéztak a világban. Most vagy ennyire tetszett nekik ez a duó felállás, vagy egyszerűen nem bírták elviselni, hogy mindenki Wilson miatt lelkendezett róluk.


pop rock hír the beach boys



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása